ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο μπλόκο του Ε65 στην Καρδίτσα ο Στ. Κασσελάκης

στο-μπλόκο-του-ε65-στην-καρδίτσα-ο-στ-κασ-1043736

Τη στήριξή του στον αγώνα που δίνουν για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους τα οποία χαρακτήρισε «απολύτως δίκαια» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στους αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων επισκεπτόμενος χθες το απόγευμα το μπλόκο στον κόμβο του Ε65.

O κ. Κασσελάκης τόνισε ότι οι αγρότες έχουν γίνει «σύγχρονοι Σίσσυφοι» της κοινωνίας μοχθώντας επί χρόνια βλέποντας αυτό που παράγουν να πουλιέται ακριβά στα super market και οι ίδιοι να μην μπορούν να επιβιώσουν.

Αναφέρθηκε επίσης στη Θεσσαλία λέγοντας ότι οι πολίτες πέρα από τα άλλα προβλήματα που δεν επιλύονται και την στήριξη που δεν έχουν να μην έχουν καν δωρεάν φάρμακα «Τι κοινωνία είμαστε. Αυτό το μέρος που έχω επισκεφθεί κατ’ επανάληψη έχει ανθρώπους που ο χρόνος έχει παγώσει. Η Θεσσαλία μαραζώνει κα χάνει και τη νεολαία της. Τι κάνουμε; Ατιμωρησία στον πρώην περιφερειάρχη για τα εκατομμύρια που χάθηκαν και δεν μπορεί να τα βρει ο πρωθυπουργός, 500 εκατ. ευρώ. Που είναι τα αντιπλημμυρικά έργα, 2 δισ. τώρα οι ζημιές με τον Ντάνιελ. Ποιος θα τα πληρώσει αυτά; Δεν πάει άλλο. Επιτέλους να σταματήσουμε να είμαστε μια κοινωνία σε παραίτηση και να απαιτήσουμε τα δέοντα» σημείωσε.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν περιμένει ότι θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα στη συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό απάντησε μονολεκτικά πως όχι, εκτιμώντας ότι προσπάθησε να «αγοράσει χρόνο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου