ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην 24η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

στην-24η-διεθνή-εκθεση-τουρισμού-η-περιφ-942252

Στη Λευκωσία βρέθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου συμμετείχε στην 24η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού «Travel Expo Cyprus 2023», με στόχο την αύξηση του μεριδίου της στην κυπριακή τουριστική αγορά. Στη διάρκεια της έκθεσης επιβεβαιώθηκε η συνεχιζόμενη αυξητική τάση στην ταξιδιωτικής κίνησης Κυπρίων προς την Ελλάδα. Η θετική πορεία των αφίξεων αποτυπώνεται ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2023, κατά το οποίο σύμφωνα με τη Στατιστική Αρχή Κύπρου, σημειώθηκε αύξηση σε ποσοστό 10% σε σχέση με το 2019.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη διεθνή διοργάνωση, όπου ο επικεφαλής της αποστολής Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Λιούπας και τα υπηρεσιακά στελέχη παρουσίασαν τους προορισμούς της Θεσσαλίας. Το κοινό της έκθεσης φέτος ξεπέρασε τους 12.000 επισκέπτες.

Στη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους σημαντικότερους Tour Operators της Κύπρου καθώς επίσης με τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου Κωνσταντίνο Κουμή, τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου και τον Προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Κύπρου Πέτρο Σαγάνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου