ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και το ΕΤΑΣ αποχαιρετούν τον Ξενοφώντα Μαυραγάνη

η-εσηεθστε-ε-και-το-ετασ-αποχαιρετούν-τ-930687

Τα συλλυπητήριά τους δίνουν η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και το ΕΤΑΣ στην οικογένεια του Δημοσιογράφου Ξενοφώντα Μαυραγάνη που έφυγε σε ηλικία 83 ετών.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Οι διοικήσεις της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας και του Επικουρικό Ταμείο αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον Ξενοφώντα Μαυραγάνη, έναν εξαίρετο δημοσιογράφο, νομικό και συγγραφέα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ενώ παράλληλα τα μέλη των δύο Διοικητικών Συμβουλίων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Ξενοφών Μαυραγάνης γεννήθηκε στο Πλωμάρι Λέσβου το 1940 και σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ενεγράφη ως μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ τον Φεβρουάριο του 1971 και άφησε ισχυρό αποτύπωμα στη νεότερη διαδρομή της Ένωσης, τόσο από τη θέση του ως νομικού συμβούλου, που διατήρησε για πολλά χρόνια, όσο και με τη συμμετοχή του σε όργανα της ΕΣΗΕΜ-Θ, στα οποία κόμιζε τη συσσωρευμένη γνώση του, την ευθυκρισία του και το κύρος του.

Η ΕΣΗΕΘΕΣτΕ-Ε όσο και το ΕΤΑΣ είχαν πολύχρονη συνεργασία με τον Ξενοφώντα Μαυραγάνη, ενώ αυτή η εξαιρετική σχέση συνεχίζεται με τον γιό του Στρατή Μαυραγάνη, επίσης νομικό. Το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στις 13.30, στα νεκροστάσια έναντι των Κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου (Αίθουσα Billys Palace)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου