ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ίλον Μασκ: Δεν προχωράει η εξαγορά του Twitter εάν συνεχίσουν τα bots

ίλον-μασκ-δεν-προχωράει-η-εξαγορά-του-twitte-892684

Φρένο έχει βάλει στην εξαγορά του Twitter ο Elon Musk μέχρι να αποδειχθεί εάν τα bots αποτελούν το 5% των χρηστών ή εάν είναι μεγαλύτερος ο αριθμός τους. Αυτή την θέση του επαναδιατύπωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας ένα σχετικό άρθρο του Teslarati.

O ιδρυτής των Tesla και Space X εξέφρασε ξανά τη θέση του πως δεν προχωράει η συμφωνία εάν δεν αποδειχθεί πως οι fake λογαριασμοί είναι κάτω από 5%, με τον ίδιο να αναφέρει:

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες δημόσια να δείξει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί. Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει.

Επίσης ισχυρίζεται χωρίς να παραθέτει κάποια στοιχεία ότι ο πραγματικός αριθμός των bots στο Twitter μπορεί να φτάνει το 20%. Σε χθεσινό tweet ο Musk είχε απαντήσει ευθέως στον CEO του Twitter, Parag Agrawal, όταν αυτός προσπάθησε να διευκρινίσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των bots, με ένα emoji σε σχήμα περιττώματος.

Υπάρχουν όμως και οι γλώσσες που λένε ότι ο Elon Musk εκμεταλλεύεται αυτή την αναμπουμπούλα για τα bots ως μια τακτική για να μειώσει την τιμή εξαγοράς του Twitter. Άλλωστε όπως μετέδωσε το Bloomberg, πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη είπε πως κάτι τέτοιο “δεν βρίσκεται εκτός συζήτησης”.

Πηγή: unboxholics.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου