ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Twitter: Πότε έρχεται το κουμπί διόρθωσης αναρτήσεων

twitter-πότε-έρχεται-το-κουμπί-διόρθωσης-ανα-857509

Τη δυνατότητα επεξεργασίας αναρτήσεων λανσάρει για πρώτη φορά το Twitter, έπειτα από μακροχρόνιες συζητήσεις για την ορθότητα της ιδέας.

Συγκεκριμένα, το κουμπί edit θα είναι σύντομα διαθέσιμo σε χρήστες που πληρώνουν 4,99 δολάρια το μήνα για μια συνδρομή στο Twitter Blue. Το Edit Tweet, όπως θα ονομάζεται, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αλλαγές στα tweet τους για έως και 30 λεπτά μετά την αρχική δημοσίευσή του. Τα tweets που επεξεργάζονται θα φέρουν μια ετικέτα και οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλικ για να δουν προηγούμενες εκδόσεις της ανάρτησης.

Τις επόμενες εβδομάδες

Η εταιρεία δοκιμάζει το κουμπί επεξεργασίας με μια μικρή ομάδα χρηστών με την ελπίδα να επιλύσει γρήγορα πιθανά προβλήματα, έγραψε η εταιρεία σε μια ανάρτηση. Το κουμπί επεξεργασίας θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια στους χρήστες του Twitter Blue τις επόμενες εβδομάδες.

To κουμπί edit θα προστεθεί στο μενού των tweet

«Αν δείτε ένα επεξεργασμένο Tweet είναι επειδή δοκιμάζουμε το κουμπί επεξεργασίας, αυτό συμβαίνει και θα είστε εντάξει», ανέφερε το Twitter.

Η δημοσκόπηση του Μασκ

Την 1η Απριλίου το Twitter ανάρτησε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του, ανακοινώνοντας ότι εργάζεται για τη «λειτουργία επεξεργασίας» που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες του. Σε ερώτηση για το αν η ανάρτηση αυτή ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, η εταιρία είχε απαντήσει, «δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ή να το αρνηθούμε, αλλά ενδέχεται να επεξεργαστούμε την ανάρτησή μας αργότερα».

Στη συζήτηση αυτή είχε πάρει μέρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla, Έλον Μασκ, λίγο μετά την αποκάλυψη για την αγορά ποσοστού 9,2% του Twitter. Ο ίδιος ανάρτησε μία δημοσκόπηση ρωτώντας τους χρήστες, αν επιθυμούν ένα πλήκτρο για την επεξεργασία (edit) περιεχομένου στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

OT.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου