ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το WhatsApp θα σας αφήνει να κρύβεστε από άτομα που δε θέλετε να σας βλέπουν online

το-whatsapp-θα-σας-αφήνει-να-κρύβεστε-από-άτομ-7152

Πριν μερικές ημέρες το WhatsApp πρόσθεσε τη δυνατότητα να αντιδράτε με emojis σε μηνύματα και τώρα η πλατφόρμα ετοιμάζεται να ενσωματώσει ένα ακόμη χαρακτηριστικό, το οποίο ζητάνε εδώ και πολύ καιρό οι χρήστες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με την τελευταία beta έκδοση της iOS εφαρμογής του, το WhatsApp έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκρύψουν επιλέκτικά την “Last Seen” κατάστασή τους από τα άτομα που δε θέλουν να μπορούν να τη βλέπουν.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε πως ακριβώς λειτουργεί, το WhatsApp δείχνει πότε κάποιος χρήστης έλεγξε τελευταία φορά την εφαρμογή και αυτός είναι ένας τρόπος κάποιος να καταλάβει αν έχετε διαβάσει το μήνυμα που σας έστειλε και το αγνοείτε ή αν πράγματι δεν είχατε τη δυνατότητα να το ελέγξετε. Μέχρι τώρα υπήρχε η δυνατότητα το χαρακτηριστικό να απενεργοποιηθεί εξολοκλήρου και να μη φαίνεται ποτέ η κατάστασή σας ή να είναι ενεργό μόνο για τα άτομα που έχετε στις επαφές σας.

Τώρα, η beta έκδοση 22.9.0.70 του WhatsApp για το iOS πρόσθεσε μια ακόμη επιλογή στο σχετικό μενού, μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ποια άτομα από τις επαφές τους δε θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία αυτή. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως αν κάποια επαφή προστεθεί σε αυτή τη «μαύρη λίστα», ούτε ο χρήστης θα μπορεί να δει την κατάσταση του άλλου ατόμου.

Τέλος, το WhatsApp πειραματίζεται και με άλλα νέα χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει στους χρήστες του περισσότερο έλεγχο για τις προσωπικές τους πληροφορίες και για το ποιος μπορεί να τις βλέπει, όπως για παράδειγμα είναι η About ενότητα των προφίλ.

Πηγή: unboxholics.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου