ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Gadgets

gadgets-537337

SAMSUNG
Και στην Ελλάδα τα Galaxy S6

Το «παρών» και στη χώρα μας δίνουν τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung, οι δύο νέες «ναυαρχίδες» της κορεατικής εταιρείας στην κατηγορία των smartphone. Βασική διαφορά των δύο συσκευών είναι πως στο Galaxy S6 Edge η οθόνη είναι κυρτή στα πλαϊνά της τμήματα. Συγκριτικά με το Galaxy S5, το οποίο διαδέχονται, τα καινούργια μοντέλα έχουν βελτιωμένο ντιζάιν και ποιότητα κατασκευής, ακόμη μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, αλλά και κύρια κάμερα με μικρότερο χρόνο εκκίνησης και καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διατίθενται με αποθηκευτικό χώρο 32, 64 και 128 GB.

AOC
Οθόνη 27’’ για επαγγελματίες

Με ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixel) και εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης 1 ms, η 27’’ οθόνη Q2778VQE της AOC προορίζεται για φωτογράφους και γραφίστες, αλλά και για απλούς χρήστες που θέλουν ένα μόνιτορ για να βλέπουν ταινίες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια ή για να παίζουν απαιτητικά βιντεογκέιμ χωρίς συμβιβασμούς. Η Q2778VQE διαθέτει υποδοχές DisplayPort, HDMI, DVI και D-Sub, ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης πολλών υπολογιστών ταυτόχρονα, ενώ έρχεται με έξυπνες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας.

TOSHIBA
Νέος υπερφορητός υπολογιστής

Τον Ιούλιο αναμένεται στη χώρα μας ο νέος «υπερφορητός» υπολογιστής στη σειρά Kira της Toshiba, ο οποίος ζυγίζει μόλις 1,1 κιλά για να μπορεί κανείς να τον έχει συνεχώς μαζί του. Παρά το μικρό βάρος του, το ultrabook έρχεται με νέους επεξεργαστές Intel Core 5ης γενιάς, για κορυφαίες επιδόσεις χωρίς «εκπτώσεις» στην αυτονομία, η οποία φθάνει έως και τις 13 ώρες. Η οθόνη του έχει διαστάσεις 13,3 ίντσες, μη ανακλαστική επίστρωση για εργασία σε εξωτερικούς χώρους και ανάλυση Full HD ή 2560 x 1440, ανάλογα με την έκδοση.

MICROSOFT
«Θαυματουργό» πληκτρολόγιο

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Universal Mobile Keyboard της Microsoft «μεταμορφώνει» οποιοδήποτε smartphone και tablet σε ένα μικρό φορητό υπολογιστή, αφού τοποθετώντας την «έξυπνη» συσκευή στην ενσωματωμένη βάση του πληκτρολογίου, μπορεί κανείς να γράψει κείμενα και mail με πολύ μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα. Το προϊόν της Microsoft είναι συμβατό με iPhone, iPad, tablet με Windows.

Έντυπη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου