ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Twitter επιτρέπει να σωπάσουμε τους ενοχλητικούς χρήστες!

το-twitter-επιτρέπει-να-σωπάσουμε-τους-ενοχλ-353251

Εγκαινιάστηκε το περίφημο mute που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στο timeline! Αν η σιωπή είναι χρυσός, τότε το Twitter μόλις χτύπησε φλέβα.

Κι αυτό γιατί δεν είναι λίγοι οι ενοχλητικοί χρήστες στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και το Twitter αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Λάνσαρε λοιπόν την πολυαναμενόμενη λειτουργία mute, που θα φέρει τη σιωπή στην επικράτεια της κοινωνικής δικτύωσης.

Έπειτα λοιπόν από απαίτηση πολλών χρηστών, η λειτουργία mute είναι διαθέσιμη τόσο στο παραδοσιακό Twitter (twitter.com) όσο και στην εφαρμογή του για Android και iOS. Δεν τη γλιτώνεις λοιπόν όπως κι αν το χρησιμοποιείς!

Κι έτσι έχεις πια τη δυνατότητα να σωπάσεις τους ηλεκτρονικούς σου φίλους μέσω επιλογής στο δικό τους προφίλ (mute @username). Και το καλύτερο; Ο φίλος δεν έχει τη δυνατότητα να μάθει ότι του στέρησες τη φωνή, καθώς θα συνεχίσει να έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά μαζί σου μέσω των λειτουργιών favorites, @replies και retweets, καθώς το mute λειτουργεί μονόδρομα.

«Το mute σου δίνει ακόμα περισσότερο έλεγχο στο περιεχόμενο που βλέπεις στο Twitter επιτρέποντάς σου να αφαιρέσεις το περιεχόμενο χρηστών από τα βασικά στοιχεία της Twitter εμπειρίας», σχολίασε διευθυντικό στέλεχος της κοινωνικής πλατφόρμας στο blog του.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, θα μπορούσες απλά να τους κάνεις unfollow, αλλά αυτό δεν θα είχε πλάκα!

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου