ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκπαιδευτικοί στη σκηνή

εκπαιδευτικοί-στη-σκηνή-337029

Παράσταση της θεατρικής ομάδας της ΕΛΜΕ Μαγνησίας στην Παλιά Ηλεκτρική

Ο ανατρεπτικός, πολιτικός και επίκαιρος λόγος του Ντάριο Φο πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο με τίτλο «Κλέψε λιγότερο» που θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας σήμερα, αύριο και την Πέμπτη, στις 9 μμ στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Το κείμενο επιμελήθηκαν η Κική Δανιηλίδου και η Αναστασία Αθανασιάδου. Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης γράφει η Νικολέττα Ρούσση ενώ κίνηση στους εκπαιδευτικούς της θεατρικής ομάδας δίδαξε η Εύη Μάργαρη.

Την προσαρμογή των στίχων στο τραγούδι της μάχης και το τραγούδι του τέλους επιμελήθηκε η Βεατρίκη Μαθιανάκη, το τραγούδι των σκανδάλων ο Γιάννης Μισαλούρης και το πρώτο τραγούδι της μάχης και του μαθήματος των τρελλών ο Σταύρος Κατσούρας. Τα σκηνικά κατασκεύασαν οι Γιάννης Τσοκανάκης, Βασίλης Μητρίτσας και Αντώνης Ρήγας. Τα κοστούμια επιμελήθηκε η Αναστασία Αθανασιάδου, η οποία μαζί με το Βασίλη Μητρίτσα ασχολήθηκαν με τις κατασκευές και τα αξεσουάρ. Την ευθύνη του φροντιστηρίου έχει η Κατερίνα Κολοκοτρώνη που από κοινού με την Εύη Μάργαρη κρατάνε και το υποβολείο.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί: Αναστασία Αθανασιάδου, Βέρα Βελετζάκου, Δέσποινα Γιαγουρτά, Βαγγέλης Ευφραιμιάδης, Ελένη Κατσαφούρη, Σταύρος Κατσούρας, Αναστασία Κουρεντζή, Μαλβίνα Κωστοπούλου, Γιώργος Λαρισαίος, Βεατρίκη Μαθιανάκη , Χριστίνα Μαργαρίτου, Βασίλης Μητρίτσας, Γιάννης Μισαλούρης, Μαρία Μπάνη, Κλεοπάτρα Μπατζούκη, Ρίκη Μπεκίρη, Μιχάλης Μύρικνας, Αρχοντία Πανταζοπούλου, Κλεοπάτρα Πρίγκου, Αντώνης Ρήγας, Νικολέττα Ρούσση, Αντιγόνη Σδρόλια, Στέργιος Ταχούλας, Εφη Τριανταφύλλου, Γιάννης Τσοκανάκης, Γιάννης Φελεσάκης, Δήμητρα Χαντζηθάνου, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου, Λεωνίδας Χριστοδουλίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου