ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το ντιμπέιτ έβγαλε νοκ-άουτ για 30 λεπτά το ελληνικό Twitter

το-ντιμπέιτ-έβγαλε-νοκ-άουτ-για-30-λεπτά-325739

Ο όγκος των σχολίων που πυροδότησε στο Διαδίκτυο το χθεσινό ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη οδήγησε το ελληνικό Twitter στο να τεθεί εκτός λειτουργίας για περίπου 30 λεπτά.

Πολλοί χρήστες του Twitter, ενώ προσπαθούσαν να «τουιτάρουν» μηνύματά τους στα hashtags του ντιμπέιτ λάμβαναν για αρκετή ώρα στις οθόνες των υπολογιστών τους το μήνυμα: «Κάτι πάει τεχνικώς λάθος».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το ένα από τα συνολικά τρία σχετικά hashtags που δημιουργήθηκαν, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα (trends).

Τα αρκετά ποτήρια νερό που κατανάλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συζήτησης αλλά κυρίως η απροσδόκητη αναμέτρηση για το ύψος, στο οποίο εμφάνιζαν τους δυο πολιτικούς αρχηγούς τα τηλεοπτικά πλάνα, ήταν οι στιγμές που προκάλεσαν τα περισσότερα σχόλια.

Σε κάθε περίπτωση, η τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών χαρακτηρίστηκε ως πιο ενδιαφέρουσα σε σύγκριση με το ντιμπέιτ των «7» που είχε γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

tvxs.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου