ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι καταναλωτές επιλέγουν το γρηγορότερο και καλύτερο δίκτυο

οι-καταναλωτές-επιλέγουν-το-γρηγορότ-313644

Οι υψηλές ταχύτητες στο internet είναι βασικό ζητούμενο για την επικοινωνία μας, καθώς τα smartphones και τα tablets παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας. Η COSMOTE έρχεται, για μία ακόμη φορά, να αποδείξει πως συνεχίζει να επενδύει ουσιαστικά στην τεχνολογική της υπεροχή και την ανάπτυξη του δικτύου της, και βάσει καταγεγραμμένων εμπειριών των χρηστών, παρέχει το γρηγορότερο και καλύτερο δίκτυο. Τα σημαντικά σημεία που φέρνουν το δίκτυο της COSMOTE στην 1η θέση, είναι:

ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Το γρηγορότερο δίκτυο κινητής σύμφωνα με ανεξάρτητο φορέα παγκοσμίου κύρους

Το πιο γρήγορο δίκτυο για mobileinternet στην Ελλάδα, και 27% ταχύτερο από τον δεύτερο πάροχο, διαθέτει η COSMOTE σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν για την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, και αφορούν το μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες.Το Speedtest της OOKLA είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο μέτρησης της ταχύτητας του mobileInternet σε διεθνές επίπεδο, σημειώνοντας περισσότερα από 5εκατ. test την ημέρα, σε 2.500 serversπαγκοσμίως.

ΚΑΛΥΨΗ: Το δίκτυο με τη μεγαλύτερη κάλυψη

Η πληθυσμιακή κάλυψη 2G και 3G της COSMOTE ξεπερνάει το 99,8% και 98% πανελλαδικά αντίστοιχα, ενώ η κάλυψη 4G της COSMOTE αγγίζει το 60% όταν κανένας άλλος πάροχος κινητής δεν έχει ανακοινώσει πληθυσμιακή κάλυψη 4G.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΟΣ: Το δίκτυο με την καλύτερη ποιότητα σήματος

Η COSMOTE «έχει την καλύτερη ποιότητα σήματος (π.χ. δεν κάνει διακοπές/βγάζεις κλήσεις αμέσως)», σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε σε πελάτες όλων των εταιρειών, που φέρνει το δίκτυο της COSMOTE κατά 28% καλύτερο σε ποιότητα σήματος από αυτό του 2ου παρόχου.

HD: Το μόνο δίκτυο κινητής με φωνή υψηλής ευκρίνειας

Στην Ελλάδα, μόνο η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της, και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, τη μοναδική εμπειρία των υπηρεσιών φωνής υψηλής ευκρίνειας (HighDefinitionVoice – HDVoice). Οι συνδρομητές της COSMOTE απολαμβάνουν αποκλειστικά κλήσεις με εντυπωσιακά καθαρό, κρυστάλλινο ήχο και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, ακόμα και όταν μιλούν χαμηλόφωνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου