ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

AirPnP: Υπηρεσία εύρεσης και ενοικίασης… τουαλέτας

airpnp-υπηρεσία-εύρεσης-και-ενοικίασης-τ-245194

Ένα νέο application επιτρέπει στους χρήστες να ενοικιάζουν τις τουαλέτες τους σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά και… σε ανάγκη.

Το AirPnP είναι μια “νόμιμη εναλλακτική” της ούρησης στους δημόσιους χώρους. Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να βαθμολογήσουν την “εμπειρία” τους, όπως γίνεται και στην αντίστοιχη ιστοσελίδα εύρεσης κατοικιών για ενοικίαση AirBnB, στο Amazon ή eBay.

Οι ενοικιαστές τουαλετών προσπαθούν να διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο και να εντυπωσιάσουν τον πιθανό ενοικιαστή, χρησιμοποιώντας περιγραφές όπως “πορσελάνινος παράδεισος”.

Οι εμπνευστές της χρήσιμης εφαρμογής αυτής είναι οι διοργανωτές του διάσημου μουσικού φεστιβάλ Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη. Το φεστιβάλ υπάρχει από το 1837 και η πόλη έκτοτε έχει αντιμετωπίσει ανυπολόγιστες περιπτώσεις δημόσιας ούρησης. Οι “δράστες” αντιμετωπίζουν ποινή διήμερης φυλάκισης, αλλά όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι, αυτό δεν έχει σταματήσει ποτέ κανέναν επισκέπτη του φεστιβάλ από το να κάνει την ανάγκη του στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης.

econews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου