ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iWatch: Μια ματιά στο καλύτερο concept που έχουμε δει μέχρι σήμερα

iwatch-μια-ματιά-στο-καλύτερο-concept-που-έχουμε-δ-216565

O Todd Hamilton ανασχεδιάζει το iWatch mockup του Thomas Bogner και μας παρουσιάζει το καλύτερο iWatch concept που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Το σχέδιο του T.D “πατάει επάνω” στις λεπτές γραμμές του Fuelband της Nike και διατηρεί το UI του iOS 7. Στο αριστερό μέρος της κυρτής οθόνης υπάρχει ένα πλήκτρο που παίζει το ρόλο του Home button και στην δεξιά πλευρά βρίσκουμε 2 πλήκτρα ελέγχου της έντασης.

Στην Lock-screen εμφανίζεται η ώρα, η ημερομηνία, ένα εικονίδιο ενεργοποίησης του Siri και το κλασσικό Slid to unlock. Κάνοντας swipe προς τα κάτω εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις (notifications).

toddham_iwatch_siri

iWatch Lockscreen

Το springboard (κεντρική οθόνη) διαθέτει 4 εικονίδια σε κάθετη διάταξη ενώ με swipe προς τα πάνω ή προς τα κάτω πραγματοποιείται η περιήγηση στις επόμενες/προηγούμενες σελίδες.

toddham_iwatch_home

iWatch Home

Το iWatch, όπως το οραματίστηκε ο T.D, θα μπορεί να εκτελεί κλήσεις ωστόσο η γενικότερη διαχείριση επαφών, εφαρμογών και media θα πραγματοποιείται μέσω συγχρονισμού με το iPhone ή με το Mac.

Παρακολουθείστε το video:

Αναφορικά με το Health & Fitness κομμάτι που όλοι αναμένουμε να δούμε στο iWatch, η προσέγγιση του T.D παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα.

toddham_iwatch_run

iWatch Fitness app

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου