ΣΤΙΒΟΣ

Σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο έτρεξε ο Κένταυρος  

σε-θεσσαλονίκη-και-ηράκλειο-έτρεξε-ο-κ-8788

Ο Κένταυρος Βόλου συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 10 Απριλίου στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», με τον Δημήτρη Φράγκο να τερματίζει στη 13η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 34:50 και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία ανάμεσα σε 1300 δρομείς που πήραν μέρος στα 10 χλμ.

Τερμάτισαν επίσης με επιτυχία:

Στα 10χλμ

Γιώργος Κώστας 42:58

Κώστας Κυριαζής 46:38

Απόστολος Κουρκούμπας 49:23

Γαβριήλ Δημουλάς 55:55

Ηλίας Οικονόμου 56:00

Κωνσταντίνος Καραγιάννης 1:07

Μαρία Δημουλά 1:09

Κωνσταντίνος Δημουλάς 1:09

Αντωνία Αναστασοπούλου 1:16

Κατερίνα Αργυρίου 1:25

Μαρία Αναστασοπούλου 1:26

Στα 5 χλμ.

Βικτώρια Οικονόμου 34:27

Χριστίνα Δημουλά 52:00

Σουζάνα Ιωακειμίδου 52:11

Στον αγώνα RUN GREECE που έγινε στο Ηράκλειο έτρεξε και τερμάτισε με επιτυχία στα 5χλμ ο Βαγγέλης Τσαρούχας σε 30:17.

Σήμερα ο αγώνας στη Ν. Αγχίαλο

Σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου θα γίνει ο «1ος Αγώνας Δρόμου Ν. Αγχιάλου», με διαδρομές 5 και 10 χλμ. καθώς και παιδικό αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Κένταυρο Βόλου, τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail.

Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS καθώς και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Άθλος Αγριάς καθώς και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου, Σύλλογος Οξυωτών, Σύλλογος Γυναικών Αγχιάλου, Α.Σ. Μικροθηβών, Π.Α. Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος», Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν. Αγχιάλου.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.10, σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και εγγραφές για τον παιδικό αγώνα θα γίνονται την ημέρα του αγώνα.

Η διαδρομή διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγονται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.

Επίσης στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει περίπτερο της με Πασχαλινές λαμπάδες για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα Μαγνησίας».

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 6ο Λαϊκό αγώνα δρόμου Δάσους Κουρί που θα γίνει το Σάββατο 30 Απριλίου στον Αλμυρό, με διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνες για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και ΑμεΑ. Πληροφορίες-εγγραφές: dasoskourialm.blogspot.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου