ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γρηγορίου της Νίκης στην ψηφοφορία για τους καλύτερους του ΣΕΓΑΣ  

ο-γρηγορίου-της-νίκης-στην-ψηφοφορία-γ-868569

Ο αθλητής τριπλούν του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», Απόστολος Γρηγορίου, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους έξι καλύτερους αθλητές στην Κ18 του ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο διαδικτυακής ψηφοφορίας της Ομοσπονδίας.

Από χθες Τρίτη 3 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου οι φίλοι του στίβου έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους κορυφαίους ανά κατηγορία για τις επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά.

Ο νικητές ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο site και στα social της Ομοσπονδίας.

Επισημαίνεται ότι ο Αποστόλης Γρηγορίου ξεκίνησε, με δική του επιθυμία, από το 2021 να προπονείται με τον προπονητή στίβου της Νίκης Βόλου, Αποστόλη Βλαχάβα, ανήκοντας στον Γ.Σ. Βόλου, κι επίσημα τον καλωσόρισε ο Σύλλογος τη φετινή σεζόν 2022-2023.

Ο υπεύθυνος στίβου της Νίκης Βόλου, Γιώργος Τάκης, συγχαίρει τόσο τον αθλητή όσο και τον προπονητή του κι όπως δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας αθλητής μας βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους. Επιφυλασσόμαστε την επόμενη χρονιά να έχουμε ακόμη περισσότερους αθλητές κι αθλήτριες στους πίνακες με τους καλύτερους του ΣΕΓΑΣ. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του τμήματος και στους προπονητές το 2023, να αποτελέσει χρονιά ορόσημο για την πορεία του τμήματός μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου