ΣΤΙΒΟΣ

Εγγραφές για τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου

εγγραφές-για-τον-2ο-νυχτερινό-αγώνα-δρό-863169

Ο Κένταυρος-Βόλου με τη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων διοργανώνουν τον 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Ανδρών-Γυναικών με αποστάσεις 10χλμ και 5χλμ καθώς και παιδικό αγώνα στην παραλία του Βόλου το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.

Η εκκίνηση θα δοθεί, μόλις δύσει ο ήλιος, απ’ την παραλία Βόλου και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων θα κινηθεί στο παραλιακό μέτωπο με αφετηρία το Ηρώο και πριν τον κόμβο της Αγριάς θα επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων θα επιστρέψει στο ύψος του Αναύρου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: sdyvkentavros.com.

Στον αγώνα εκτός από τους οργανωμένους αθλητές και αθλήτριες-δρομείς, μπορούν να πάρουν μέρος και ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι ή περιπατητές καθώς και αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια του αγώνα και στον τερματισμό θα υπάρχουν χυμοί, αναψυκτικά και σνακ που προσφέρουν χορηγοί του αγώνα.

Επίσης σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τη LIFE GUARD VOLOS θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.

Την πολύτιμη υποστήριξη στον αγώνα θα προσφέρουν: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, Τροχαία Βόλου, Δημοτική Αστυνομία, Λιμενικό, Λιμεναρχείο, ΕΚΑΒ, ΕΠΦΑ Μαγνησίας, Ultra Pelion Trail, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Άθλος Αγριάς, Γ.Σ. Βε-λεστίνου, ΕΟΣ Βόλου και ΕΟΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου