ΣΤΙΒΟΣ

Σε 301 αγώνες έτρεξε ο ΣΔΥΒ το 2022

σε-301-αγώνες-έτρεξε-ο-σδυβ-το-2022-852339

Το 2022 αποτέλεσε το 33ο έτος ιστορίας για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και ήταν το πιο δημιουργικό, καθώς όσα πέτυχαν το σωματείο και τα εκατοντάδες μέλη του μέσα στον χρόνο θα χρειάζονταν πολλές σελίδες, για να καταγραφούν αναλυτικά.

Μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας το 2020-21, τα πράγματα επέστρεψαν στους ρυθμούς που ο ΣΔΥΒ είχε συνηθίσει, ενώ νέες καινοτομίες προστέθηκαν σε όσα έκανε ο σύλλογος στον χρόνο που πέρασε.

Ανάμεσα σε όσα έγιναν μέσα στο έτος τα κυριότερα είναι:

Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου επανήλθε και έγινε στις 27 Μαρτίου με εκατοντάδες παρουσίες από όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας πραγματοποίησε το μεγαλύτερο εγχείρημα της ως τώρα πορείας του, αλλάζοντας τη διαδρομή και θέτοντας διεθνή στάνταρ στη διοργάνωση.

Η επίσημη μέτρηση και η πιστοποίηση της απόστασης από μετρητή της WA και AIMS (ο πρώτος και μοναδικός αγώνας όλων των εποχών που κάνει κάτι τέτοιο στη Μαγνησία), η χάραξη της νέας πορείας, που για τα πρώτα 4 χιλιόμετρα περνά μέσα στην πόλη και τις οδούς Δημητριάδος, Ιάσονος και Λαμπράκη, αύξησαν τις απαιτήσεις για την οργάνωση και χάρη στη σύμπραξη όλων των φορέων, των υποστηρικτών και των εθελοντών όλα πήραν άριστα.

Γενικότερα ο Βόλος και η Μαγνησία ωφελήθηκαν πολλαπλά μέσω του αθλητικού τουρισμού που έφερε ο Ημιμαραθώνιος και είναι χαρακτηριστικό ότι από βδομάδες πριν, είχαν κλειστεί όλα τα δωμάτια στα ξενοδοχεία του Βόλου και του Πηλίου για το τριήμερο.

Η δικαίωση του Ημιμαραθωνίου Βόλου επισφραγίστηκε λίγο καιρό μετά, σε μία όμορφη εκδήλωση, με την απόδοση 1.500 ευρώ στο Ορφανοτροφείο του Βόλου. Η αντίστοιχη προσφορά του αγώνα του 2023 θα γίνει προς τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Ακόμη τέσσερις αγώνες διοργάνωσε ή συνδιοργάνωσε ο ΣΔΥΒ το 2022.

Πιο συγκεκριμένα στις 30 Ιανουαρίου έγινε το 1ο Κριθαριά Trail, ο πλέον παραθαλάσσιος ορεινός αγώνας της Ελλάδας, στο μονοπάτι που έφτιαξαν μέτρο προς μέτρο ο Γιώργος Καλαντζής και οι αθλητές.

Στις 12 Ιουνίου έγινε ο Κένταυρος Μαραθώνιος Πηλίου, στις 17 του Σεπτέμβρη το 1ο Pelion Night Trail, ενώ στις 27 Νοεμβρίου το 3ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail.

Εκτός αυτών, η «1η Πεζοπορία Πηλίου Δημήτρης Παπαχρήστος» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στη διαδρομή Άγιος Ονούφριος – Σταγιάτες – Άγιος Ονούφριος, στα μέρη που έμενε και προπονούνταν ο Δ. Παπαχρήστος, δρομέας μέλος του ΣΔΥ Βόλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαΐου 2021, παρασυρόμενος από αυτοκίνητο με εγκατάλειψη, λίγο πριν ολοκληρώσει την ποδηλατική του προπόνηση.

Στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου έτρεξαν συμβολικά τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου στις 6 Νοεμβρίου στην παραλία της πόλης, ενώ λίγο καιρό πριν, μετείχαν στο «Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου» που έγινε στη γενέτειρα της μεγάλης αθλήτριας.

Το Σάββατο 14 Μαΐου έγινε από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με την υποστήριξη του ΣΔΥ Βόλου το ποδηλατικό Brevet Πηλίου 200 χιλιομέτρων.

Και βέβαια, η Πρωτοχρονιά του 2022 ξεκίνησε με την καθιερωμένη εορταστική προπόνηση από τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου από την παραλία προς τα Πευκάκια.

Οι ομαδικές προπονήσεις των μελών του ΣΔΥ Βόλου επανήρχισαν και γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα.

Δύο Θεσσαλοί Σπαρταθλητές, ο Νίκος Κόντης και ο Σπύρος Σπυρόπουλος έτρεξαν την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαρτίου τον «Πανθεσσαλικό Δρόμο» 270 χιλιομέτρων κάνοντας τη διαδρομή Λάρισα-Βόλος-Φάρσαλα-Καρδίτσα-Τρίκαλα-Λάρισα, με την υποστήριξη του ΣΔΥΒ στην περιοχή μας.

Κάτι περισσότερο μετά από ενάμιση χρόνο από όσα διαδραματίστηκαν στην πεζοπορία στη Μακρινίτσα Πηλίου, εκδικάστηκε η υπόθεση και βγήκε η απόφαση, η οποία ήταν αθωωτική. Έτσι το πρόστιμο των 5.000 ευρώ δεν ισχύει και βέβαια δεν υπάρχει ποινή προς τους πεζοπόρους.

Τη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη, του προέδρου που ανέδειξε τον σύλλογο, τίμησαν και φέτος τα μέλη του ΣΔΥΒ.

Τον Απρίλιο ο δρομέας – μέλος του ΣΔΥ Βόλου Νίκος Δεληστάθης έφυγε από τη ζωή, και όλες οι συμμετοχές του συλλόγου στους αγώνες της 17ης Απριλίου αφιερώθηκαν στη μνήμη του.

Τα μέλη του συλλόγου και οι οικογένειές τους προσφέρουν αίμα ανά τακτά διαστήματα. Ο αριθμός μητρώου του ΣΔΥ Βόλου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών είναι ο 15211.

Ιδιαίτερα επαινέθηκε σε όλη την Ελλάδα η 8χρονη Κατερίνα Βαούτη που μαζί με τον 13χρονο αδελφό της Γιάννη και τον πατέρα της Νίκο, έτρεξε σε αγώνες trail.

Σε όλη την Ελλάδα

Τη μεγαλύτερη αθλητική αποστολή όλων των εποχών, για οποιοδήποτε άθλημα από όλη τη Μαγνησία, πραγματοποίησε ο ΣΔΥ Βόλου στις 12-13 Νοεμβρίου, αγωνιζόμενος με 152 δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Για πρώτη φορά μάλιστα μέλη του ΣΔΥΒ έγιναν και εθελοντές στη διοργάνωση.

Ο ΣΔΥΒ μέσα στο έτος έτρεξε σε 215 αγώνες, που γίνονται 301 μαζί με τις συμμετοχές στις παράλληλες αποστάσεις που είχαν πολλοί από αυτούς. Οι αντίστοιχοι αριθμοί του 2021 ήταν 87 και 136.

Οι πόλεις και οι περιοχές της Ελλάδας πλην Μαγνησίας που αγωνίστηκαν τα μέλη του συλλόγου, είναι οι εξής: Άγιος Δημήτριος Αττικής, Άγιος Κοσμάς Αθήνα, Αγία Παρασκευή Αττικής, Αγκίστρι Αττικής, Αγρίνιο, Αδριανή Δράμας, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αλίαρτος, Αλμωπία, Άλσος Βεΐκου Γαλάτσι, Αμπελοχώρι Ιωαννίνων, Αρκοχώρι Νάουσας, Ασβεστόπετρα Πτολεμαΐδας, Βαμβακού Λακωνίας, Βέροια, Βουλιαγμένη, Βουτσαράς Ιωαννίνων, Βροντού, Γεντίκι Λάρισας, Γεωργίτσι Λακωνίας, Γιαννιτσά, Γουμένισσα, Γράμμος, Γρεβενά, Δεσκάτη, Δεσφίνα, Δίρφυς, Δροσοχώρι Ιωαννίνων, Έδεσσα, Ελευθερούπολη Καβάλας, Εμπόριο Εορδαίας, Ερέτρια, Ζαγόρι, Θεσπιές-Θερμοπύλες, Θεσσαλονίκη, Θρακομακεδόνες, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καλλίδρομο Όρος, Καλλιθέα, Καλλίφυτο, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κάστρο Άργους, Κατερίνη, Καυτανζόγλειο Στάδιο, Κερκίνη, Κέρκυρα, Κεφαλάρι Δράμας, Κεχριές, Κηφισιά, Κιλκίς, Κίσσαβος, Κομοτηνή, Κουφάλια, Κραννώνας Λάρισας, Κρόκος Κοζάνης, ΚΠΙΣΝ Αθήνα, Κρικελοπόταμος, Κύργια, Λαγκαδάς, Λαμία, Λάρισα, Λευκόγεια Νευροκοπίου, Λευκοπηγή Κοζάνης, Λιβαδειά, Λιβάδι Θεσσαλονίκης, Λυκαβηττός, Μαλακάσα, Μαμαλή Βερδικούσιας, Μαυρομάτι Καρδίτσας, Μεθώνη, Μενδενίτσα, Μεταμόρφωση Αττικής, Μέτσοβο, Μονοδένδρι Λακωνίας, Νάουσα, Ναύπλιο, Νεάπολη Κοζάνης, Νευροκόπι, Νυμφαία Κομοτηνής, Ξάνθη, Ξηρολίβαδο, ΟΑΚΑ, Οίτη, Αρχαία Ολυμπία, Όλυμπος, Ορεστιάδα, Οχυρό Νευροκοπίου, Παγγαίο, Πάικο, Παλαμάς, Παλαιοί Πόροι, Παλαιόχωρα Χανίων, Παπάγου, Παρανέστι Δράμας, Παρνασσός, Πάρος, Πάτρα, Πεδίο Άρεως στην Αθήνα, Πειραιάς, Πετρούσα, Λίμνη Πλαστήρα, Πλαταιές-Δελφοί, Πολύγυρος, Πρωτοχώρι Κοζάνης, Πτολεμαΐδα, Ράξα, Ράχες, Ρέθυμνο, Ροδόπη, Ρόδος, Ροδοχώρι Νάουσας, Σαραντάπορο, Σέϊχ Σου, Σέρρες, Σίφνος, Σκουριές Χαλκιδικής, Σμόλικας, Σπέτσες, Στρατονικό Όρος, Στυλίδα, Στύρα, Δάσος Συγγρού, Σύρος, Συρράκο Ιωαννίνων, Σφακιά, Ταΰγετος, Τείχιο Δωρίδας, Τήνος, Τρίκαλα, Πάρκο Αντώνης Τρίτσης στην Αθήνα, Τσαριτσάνη, Τύρναβος, Φαλάνη, Όρος Φαρμακά Αργολίδας, Φάρσαλα, Φολόη, Χαλάνδρι, Χαλκίδα, Χανιά, Χίος, Ψάθα Αττικής, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Οι κυριότεροι αγώνες που έτρεξε ο ΣΔΥΒ στο 2022 ήταν:

152 συμμετοχές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στις 12-13/11 (διήμερη εκδρομή με 2 λεωφορεία, διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων)

51 συμμετοχές στον 13ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα στις 13/3 (εκδρομή με λεωφορείο)

38 στον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» στις 10/4

32 στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων στις 17-18/9

32 στον Αχίλλειο Άθλο Φάρσαλα στις 25/9

31 στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 15/10

29 στον 11ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου Λάρισα στις 8/5

25 στο 5ο Γεντίκι Trail Λάρισα στις 20/2

20 στο 11ο Zagori Mountain Running στις 23-24/7

17 στον Ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα στις 11/12

16 στο Stylida City Race στις 9/7

14 στον Kissavos Mararthon Race 2022 στη 1/5

12 στον 5ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης στις 3/4

10 στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου στις 11/9

Ξεχώρισαν επίσης:

8 στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας στις 20/3

8 στον Ευχίδειο Άθλο 215, 107,5 και 55χλμ στις 8/5

8 στο 2ο Falani Run στις 22/5

8 στον 6ο Αγώνα Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» Μεθώνη στις 18/6

8 στον Olympus Marathon στις 24-26 Ιουνίου

6 στον Δρόμο Αθανάτων 140χλμ Τρίπολη-Σπάρτη-Μυστράς-Καλαμάτα.

Στη Μαγνησία, εκτός από τους αγώνες που διοργάνωσε και συνδιοργάνωσε ο ΣΔΥΒ στο 2022, τα μέλη του έτρεξαν και στους εξής:

43 συμμετοχές στον 6ο Αγώνα Δρόμου Αλμυρού «Almyros City-Zerelia Lakes» στις 2/10

35 στον 21ος Ρήγειο Δρόμο Βελεστίνου στις 16/10

25 στο 10o Skiathos Trail Run στις 22/5

20 στον 20ο Αγώνα Θυσίας στη Δράκεια Πηλίου στις 11/12

18 στον 3ο Καραμάνειο Δρόμο Υγείας Δράκειας στις 18/7

13 στο Ultra Pelion Trail στις 5-6/11

Στο 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου στις 16-17/7

Στο Τρέχω για τη Φλόγα στις 9/10

Στο Alonissos Challenge στις 12/6.

Σε όλη την Ευρώπη!

16 αθλητές του ΣΔΥΒ ξεπέρασαν τα σύνορα της Ελλάδας και έτρεξαν ως εξής ανά την Ευρώπη: στον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ οι Ανθούλα Γιακά, Αλέξανδρος Ακρίβος, Βασίλης Μπάρδας, στον Ημιμαραθώνιο ο Χρήστος Γκουβάνης και στα 8χλμ. η Αγγέλα Χατζησταματίου.

Στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ ο Νίκος Μόσιος.

Στον Μαραθώνιο της Κολωνίας η Ευαγγελία Παπαχρήστου.

Στον Μαραθώνιο του Μονάχου ο Παντελής Τουρτούρης.

Στον Μαραθώνιο της Πάφου η Βάσω Τασιώνη.

Στον Μαραθώνιο του Βελιγραδίου η Φανή Χασιώτη και στον Ημιμαραθώνιο ο Μάνος Τζώρτζης.

Στο City Night Βερολίνου 10χλμ η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου.

Σε διάφορους αγώνες στην Κύπρο έτρεξε η Μάρω Μακροθανάση.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων στην Μπράγκα της Πορτογαλίας και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Βετεράνων στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας ο Στράτος Συμεωνίδης με πολλές διακρίσεις.

Στην ποδηλασία, στην Τσεχία και στους Δολομίτες Ιταλίας ο Γιάννης Κλόκας.

Στο τρίαθλο, ο Χαράλαμπος Μάνδρος στο Λάχτι Φινλανδίας.

Οι νικητές δρομείς

17 δρομείς του ΣΔΥΒ κέρδισαν έναν ή περισσότερους αγώνες στη γενική κατάταξη ανδρών/γυναικών.

Αυτοί είναι οι Χρήστος Αγνουσιώτης, Χρήστος Βαλιάντζας, Γιώργος Δαφνής, Μίλτος Καραπιπέρης, Στέλιος Μόλικο, Φιλάρετος Μπούκης, Εύη Μυλωνά, Μάρθα Ξηροφώτου, Χρήστος Παρασκευάς, Γιώργος Παρίσσης, Δήμητρα Πουλούλη, Κατερίνα Putz, Νίκος Σκούταρης, Βάνα Σπύρου, Στράτος Συμεωνίδης, Βασίλης Τιμπλαλέξης, Ζήσης Τσουρέλης.

Ανέβηκαν στο βάθρο

Άλλοι 54 και πιο συγκεκριμένα οι Μιχάλης Άκερμαν, Θεοδοσία Αποστολοπούλου, Κλαίρη Βασιλείου, Λίνος Βίγκλας, Ανδρέας Βύρλιος, Πέτρος Γεωργούλας, Θάνος Γουλομήτρος, Λίνα Δανιηλίδη, Αμβρόσιος Δημητριάδης, Μαρία Διαμαντοπούλου, Ντέμα Ιωαννίδου, Τζώρτζια Ιωάννου, Κατερίνα Καρακουλάκη, Μίλτος Καραπιπέρης, Αντώνης Κόπανος, Απόστολος Κουβλάκης, Έλενα Κουμπή, Στέργιος Κουσκουρίδας, Απόστολος Κουτσουμπές, Δημήτρης Κυριακόπουλος, Βούλα Μακεδόνα, Μάρω Μακροθανάση, Άσπα Μανταλιανού, Χαράλαμπος Μαντζίρης, Ευδοκία Μαρκά, Κατερίνα Ματσουκά, Στέλιος Μόλικο, Σταυρούλα Μορφογιάννη, Νίκος Μόσιος, Στέφανος Μουρογιάννης, Φιλάρετος Μπούκης, Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης, Απόστολος Νέος, Ηλίας Νόλης, Δημήτρης Οικονόμου, Κώστας Παλάντζας, Λίνα Παπακυριαζή, Ευαγγελία Παπαχρήστου, Νεραντζούλα Πραγματευτή, Κάλλη Σαράφη, Αποστόλης Σαλαμούρας, Νίκος Σιδηρόπουλος, Κωνσταντία Σκορδά, Κώστας Σκοτίδης, Θεόδωρος Στόρτος, Έλλη Τασιά, Αλεξία Τζήμου, Παντελής Τουρτούρης, Κώστας Τσεκερίδης, Τόνια Τσιρογιάννη, Θανάσης Χάδος, Κώστας Χατζηευφραιμίδης, Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Λευτέρης Χουρδάκης ανέβηκαν στο βάθρο σε αγώνες, είτε της τριάδας της γενικής κατάταξης, είτε των κατηγοριών.

Διακρίσεις και στις υπεραποστάσεις

Πολλές μεγάλες διακρίσεις και πρωτιές κατέγραψε ο Χρήστος Παρασκευάς σε αγώνες υπεραποστάσεων. Ο ίδιος και οι Μάρθα Ξηροφώτου, Θωμάς Μαλιαχόβας, Κώστας Αγλαΐνης, Κώστας Τσουράπας και Μπάμπης Δοδοντζίδης με τους χρόνους τους στον Δρόμο Αθανάτων 140χλμ έπιασαν το όριο για το Σπάρταθλο.

Στη λίστα των καλύτερων μαραθωνοδρόμων

Στη λίστα των καλύτερων Ελλήνων μαραθωνοδρόμων του 2022 εντάχθηκαν στους άνδρες οι Ανδρέας Βύρλιος (Θεσσαλονίκη 2:49:59), Ζήσης Τσουρέλης (Θεσ/κη 2:51:56), Βασίλης Τιμπλαλέξης (Αθήνα 2:59:42) και στις γυναίκες οι Βάνα Σπύρου (Θεσσαλονίκη 3:37:55), Ανθούλα Γιακά (Άμστερνταμ 3:55:21) και Μαρία Διαμαντοπούλου (Θεσσαλονίκη 3:56:05).

Συμμετοχή και σε άλλα αθλήματα

Εκτός από τους αγώνες τρεξίματος σε δρόμους, βουνά, στίβους, οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου μετείχαν και σε πολλά ακόμη αθλήματα όπως σε τρίαθλο, δίαθλο, ποδηλασία, κολύμβηση, κωπηλασία, πεζοπορίες (Via Cordata).

Αψογη συνεργασία με τους φορείς

Ο ΣΔΥ Βόλου συνεργάστηκε και στο 2022 άψογα με όλους τους φορείς, τον Δήμο Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας (συνδιοργανωτές σε αγώνες), τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, το Λιμενικό, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, την Τροχαία, τα σωματεία και συλλόγους της περιοχής, την True Adventure, τις επιχειρήσεις που ήταν χορηγοί του συλλόγου και των αγώνων του, όπως Mati Mati, ΕΨΑ, Pharmnet, Zakcret, Όμιλος Ηρακλής, ΔΙΟΣ, FIX άνευ, Καρακατσάνης, Vibram Sole Factor Volos, Hotel Vallis, Γιασεμί, Frenzy, Φιλομήλα, RunningNews.gr, τις εφημερίδες, sites, ΜΜΕ που προέβαλαν τις δραστηριότητες του ΣΔΥ Βόλου και τους ευχαριστεί όλους.

Ακόμη συνεργάστηκε με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, το 9ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βόλου, τον Φυσιολατρικό Όμιλο «Ο Παν», τον Αναπτυξιακό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΔΡΑΚΕΙΑ», τον Πολιτιστικό/Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Βλασίου Πηλίου, τον Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου «Ιάσων».

Εξίσου συνεργάστηκε με την Ομοσπονδία των συλλόγων δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ και με όλους τους Συλλόγους Δρομέων Υγείας της Ελλάδας, όπως και με τις Οργανωτικές Επιτροπές των Μαραθωνίων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και όλων των διοργανώσεων.

Ο ΣΔΥ Βόλου ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή του τον γιατρό και δρομέα του συλλόγου, πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας, κ. Νίκο Χαυτούρα, ο οποίος είναι 365 μέρες τον χρόνο κοντά στον σύλλογο και σε κάθε μέλος του. Τον ευχαριστεί, καθώς στις δύσκολες εποχές που ζούμε, βοηθά άμεσα κάθε δρομέα και κάθε πολίτη, αποδεικνύοντας ότι εκτός από εξαίρετος γιατρός και αθλητής, είναι πάνω από όλα άνθρωπος.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του και τους εθελοντές, που διαθέτοντας προσωπικό χρόνο, κόπο και ιδρώτα οδηγούν τον σύλλογο και το άθλημα στα αξιοθαύμαστα επίπεδα πανελλήνιας επιτυχίας και αναγνώρισης.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Βόλου εύχονται σε όλο τον κόσμο Ευτυχισμένο το 2023 με πολλά χιλιόμετρα και με ατελείωτες δράσεις!

Τρέξιμο στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Βόλου

Οι Γκουβάνης και Γιακά στο Άμστερνταμ

Στον Κένταυρο Μαραθώνιο Πηλίου

Τα μέλη του ΣΔΥΒ στο Καλλιμάρμαρο για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου