ΣΤΙΒΟΣ

Διαμαρτυρία για αποκλεισμό χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων

διαμαρτυρία-για-αποκλεισμό-χρήσης-αθ-843000

Διαμαρτυρία από δημότη ο οποίος επιχείρησε χθες το πρωί να χρησιμοποιήσει το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου για να τρέξει αλλά δεν του επιτράπηκε η είσοδος.

Όπως αναφέρει στην επιστολή διαμαρτυρίας που απηύθυνε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, «εργαζόμενος στη φύλαξη τον ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό και ότι ο χώρος διατίθεται μόνο για τους αθλητικούς συλλόγους.

Θεωρώ ότι ως δημότης ο οποίος πληρώνει δημοτικά τέλη κάθε μήνα πρέπει να έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιώ κάθε δημόσια εγκατάσταση πέρα από την χρήση τους από τους συλλόγους. Αν οι εγκαταστάσεις είναι για τους συλλόγους τότε ας πληρώνουν οι σύλλογοι τις εισφορές του δήμου», διαμαρτύρεται.

Με αφορμή τη διαμαρτυρία του δημότη έγινε γνωστό ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο που ανήκει στην ιδιοκτησία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου είναι επισκέψιμο από το κοινό τις πρωινές ώρες και έως τις 2 το μεσημέρι. Μετά ξεκινούν τις δραστηριότητές τους αθλητικοί σύλλογοι και απαγορεύεται η παράλληλη χρήση των εγκαταστάσεων από το κοινό.

Μάλιστα οι οδηγίες έγιναν ακόμη πιο αυστηρές στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του νέου κορονοϊού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου