ΣΤΙΒΟΣ

Νέα μεγάλη διάκριση για την Εφη Φλώρου με ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

νέα-μεγάλη-διάκριση-για-την-εφη-φλώρου-817333

Λίγες ημέρες μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, όπου η Εφη Φλώρου της Νίκης Βόλου κατέκτησε τη 2η θέση στα 3.000μ. στο Κρούσεβατς της Σερβίας, ήρθε ακόμη μία νέα μεγάλη επιτυχία για τη Βολιώτισσα αθλήτρια, η οποία ασταμάτητη συνέχισε και στις Σέρρες το περασμένο Σάββατο, αγωνιζόμενη αυτή την φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων και σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία.

Στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών το άστρο της 17χρονης μαθήτριας από το Βόλο έλαμψε και πάλι με τη συμμετοχή της αθλήτριας στα 1.500μ, όπου ήρθε ακόμη ένα μετάλλιο και συγκεκριμένα το ασημένιο.

Η Φλώρου είχε κερδίσει τη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά με την παρουσία της στα Τρίκαλα, όταν και είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε επίπεδο κορασίδων στα 3.000μ. και δείχνει ασταμάτητη για νέες επιτυχίες, πάντα με τη βοήθεια του προπονητή της κ. Π. Παρασκευόπουλου.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών με την Φλώρου να τερματίζει με χρόνο 4.47.60.
Από κει και πέρα πολύ καλή ήταν η παρουσία και για την Δήμητρα Τσουκαλά, επίσης της Νίκης Βόλου, η οποία και ήταν 6η στα 100 μέτρα με 12.74.

Η τελική κατάταξη:
1.Ειρήνη-Αννα Λαγωνίκα (Βέλος Π. Φαλήρου) 4.46.63
2.Ευσταθία Φλώρου (Νίκη Βόλου) 4.47.60
3.Κατερίνα Δελλή (ΓΣ Σέρρες 93) 4.49.77

5ος ο Γούλας
Αναφορικά με τον τελικό στο άλμα τριπλούν στην κατηγορία των εφήβων 5ος ήταν ο Παναγιώτης Γούλας του ΑΟ Μαγνησίας με το καλύτερο του άλμα στα 14.65. Στην 6η θέση ακολούθησε ο Γιώργος Φλώκας του ΓΣ Βόλου με 14.18 και 8ος ο Ευάγγελος Σαρρής επίσης του Γυμναστικού με 14.06. Στον τελικό του άλματος εις ύψος νεανίδων η Βασιλική Αθανασού έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, τερματίζοντας στη 10η θέση με 1.55.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου