ΣΤΙΒΟΣ

Επιτυχίες του ΣΕΒΑΣ Μαγνησίας

επιτυχίες-του-σεβασ-μαγνησίας-725810

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου, με συμμετοχές αθλητών και σωματείων από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Οι αγώνες στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία, και οι συμμετέχοντες ευχαριστούν τους διοργανωτές για την ομαλή τέλεση των αγώνων.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Μαγνησίας έδωσε το παρόν στους αγώνες με επτά αθλητές, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, και όλοι βραβεύτηκαν και ήταν στους νικητές στις κατηγορίες όπου μετείχε ο καθένας.

Πιο συγκεκριμένα, στα 400 μέτρα η Εύη Μυλωνά τερμάτισε πρώτη, ενώ στα 100 μέτρα η Μαρίνα Νικολαΐδου τερμάτισε δεύτερη. Ο Θωμάς Κεχαγιάς αναδείχτηκε πρώτος στο ακόντιο, όπως και πρώτος στη σφαίρα. Ο Κώστας Παπαργύρης τερμάτισε πρώτος στα 400 μέτρα. Πρώτος στη κατηγορία του αναδείχτηκε ο Κώστας Παλάντζας στα 1500 μέτρα και στα 5000 μέτρα, ενώ στα 5000 ο Αργύρης Βουρλογιάννης ήταν δεύτερος, και ο Σταύρος Βασιλειάδης τρίτος. Τέλος, πρώτος βγήκε και ο Κώστας Κυριαζής στα 1500 μέτρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου