ΣΤΙΒΟΣ

Στην Εθνική η Βολιώτισσα Κοτρούτσου

στην-εθνική-η-βολιώτισσα-κοτρούτσου-720550

Στην Εθνική ομάδα γυναικών που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου κλήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά η αθλήτρια του Γ.Σ. Βόλου Μαρία Κοτρούτσου.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω τραυματισμού και μάλιστα μέσα στην αγωνιστική περίοδο, η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσοφλίνη κατόρθωσε να ανακάμψει και να κερδίσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, το οποίο διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο 20&21 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ στο αγώνισμα του άλματος Τριπλούν Γυναικών με επίδοση 12.89m που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση.

Οι Βαλκανικοί αγώνες θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην πόλη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας και όλοι οι φίλοι του στίβου της εύχονται καλή επιτυχία.

Στην 7η θέση ο Γ.Σ. Βόλου

Εκτός όμως από την 3η θέση της Κοτρούτσου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών υπήρχαν και άλλες εξαιρετικές εμφανίσεις για τις αθλήτριες του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ. Συνολικά στο ανώτερο Πρωτάθλημα στίβου της χώρας οι αθλήτριες της πόλης μας κατέκτησαν συνολικά την 7η θέση στην βαθμολογία Γυναικών με 43 βαθμούς μεταξύ 200 συλλόγων.

Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητριών μας στο Πρωτάθλημα ήταν οι παρακάτω:

1.ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ: Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση στο άλμα Τριπλούν με επίδοση 12.89m και 12η θέση στο άλμα σε μήκος.

2.ΒΕΡΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: 5η θέση στο άλμα Τριπλούν με επίδοση 12.75m και 9η θέση στο άλμα σε μήκος με 5.64m.

3.ΚΟΥΤΗ ΔΑΦΝΗ 8η στη σφυροβολία με 38.00m

4.ΚΟΝΤΟΡΗΓΑ ΠΟΠΗ: 10η στο έπταθλο Γυναικών με 3928 βαθμούς που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και 7η στο έπταθλο στις Νέες

4 H ΟΜΑΔΑ 4X100 του συλλόγου πήρε την 7η θέση με 49.97 αποτελούμενη από τις αθλήτριες ΜΑΤΑΙ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ – ΚΟΥΤΗ ΔΑΦΝΗ – ΒΕΡΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΥΚΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Οι αθλήτριες συνοδεύτηκαν στην Αθήνα από τους προπονητές τους Κορώνα Ηλία και Σιδηροπούλου Ουρανία.

Το Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών ήταν το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για φέτος. Αρκετές αθλήτριες θα συνεχίσουν για λίγο καιρό ακόμη με εσωτερικούς αγώνες καθώς και με συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου