ΣΤΙΒΟΣ

Δυνατό Σαββατοκύριακο για το τμήμα Στίβου της Νίκης

δυνατό-σαββατοκύριακο-για-το-τμήμα-στ-57718

Δυνατό Σαββατοκύριακο για το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου που πήρε μέρος σε δύο αγωνιστικές διοργανώσεις.

Η πρώτη διεξήχθη στο Μαρκόπουλο Αττικής στις 28/02/2016 στο Πανελλήνιο Π ρ ω τ ά θ λ η μ α Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος με την αθλήτρια Εφη Φλώρου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 3.000 μ. κορασίδων με 89 συμμετοχές.

Μετά από μια συγκινητική προσπάθεια καθώς από την αρχή της κούρσας βγήκε μπροστά δίνοντας γρήγορο ρυθμό στα τελευταία μέτρα οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και η δεύτερη αθλήτρια κατάφερε στον τερματισμό να της «κλέψει» τη νίκη. Αξίζει να τονίσουμε ότι την προηγούμενη ημέρα παρουσιάστηκε στην αθλήτρια έντονη ενόχληση στη μέση κατά την αναγνωριστική προπόνηση στο χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και μέχρι τις πρωινές ώρες ήταν αβέβαιη η συμμετοχή της. Παρόλα αυτά επέδειξε μεγάλο πείσμα και κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

Η δεύτερη αγωνιστική παρουσία έλαβε μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες συμμετείχαν η Σταματίου Μαρία η οποία κατέλαβε την 1η θέση στα 60Μ ΠΚΑ με χρόνο 8”08, η Κόκκαλη Κατερίνα η οποία κατέλαβε την 2η θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5.21μ και ο Ασημακόπουλος Σταμάτης 1ος στο άλμα τριπλούν, με επίδοση 11.00μ.

Τις αποστολές συνόδευσαν στην Αθήνα ο προπονητής Παρασκευόπουλος Παύλος και στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής Βλαχάβας Αποστόλης και ο γονέας Σταματίου Στέλιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου