ΣΤΙΒΟΣ

Πρωτιά στη Μαγνησία και δεύτερη θέση στη Θεσσαλία για τον στίβο της Νίκης

πρωτιά-στη-μαγνησία-και-δεύτερη-θέση-σ-33545

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και στους διασυλλογικούς αγώνες Κ14, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2/4/2022 στο ΕΑΚ Βόλου.

Με την πολυπληθέστερη συμμετοχή αθλητών/τριων (25 κορίτσια/10 αγόρια), το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου κατάφερε για μία ακόμη φορά να φέρει τον σύλλογο στην πρώτη (1η) θέση στο ομαδικό κοριτσιών και αγοριών στη Μαγνησία και στη δεύτερη (2η) θέση στη Θεσσαλία, συγκεντρώνοντας στα ατομικά αγωνίσματα 4 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και 7 χάλκινα.

Έπειτα από δύο χρόνια αναμονής των συγκεκριμένων αγώνων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αθλητές/τριες της Νίκης Βόλου προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και χάρηκαν τον αγώνα που περίμεναν τόσο καιρό με ανυπομονησία, κάνοντας γονείς και προπονητές υπερήφανους. Γονείς και φίλοι αθλητών/τριων χειροκροτούσαν και ενθάρρυναν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες για την προσπάθεια τους δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα γιορτής.

Η Νίκη Βόλου απευθύνει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και στους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στον Σύλλογο.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου, Γιώργος Τάκης, συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, καθώς και τους προπονητές για τη δουλειά που κάνουν στο τμήμα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Χτίζουμε τις βάσεις για τους αυριανούς μας πρωταθλητές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου