ΣΤΙΒΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «1ο Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου»

συνεχίζονται-οι-εγγραφές-για-τον-1ο-αγ-32024

Την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρέχοντας την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου οι Βολιώτες δρομείς και όχι μόνο, που θα συμμετάσχουν στον «1ο Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου».

Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 10χλμ. και 5χλμ. Ανδρών-Γυναικών καθώς και παιδικό αγώνα 500 μέτρων και διοργανώνεται από τον Κένταυρο Βόλου, την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρουν η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η Life Guard Volos. Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «Κένταυρος» θα διαθέσει για τον αγώνα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Άθλος Αγριάς καθώς και οι πολιτιστικοί-αθλητικοί σύλλογοι της Ν. Αγχιάλου.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:10 και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και κυκλική και διασχίζει την παραλία της Ν. Αγχιάλου αλλά και τους περίφημους αμπελώνες, απ’ τους οποίους παράγονται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα, όπως και η Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρήσεων Ν. Αγχιάλου.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.

Πληροφορίες-εγγραφές: sdyvkentavros.com και στο 6994583137 Κώστας Κυριαζής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου