ΑΡΧΙΚΗ
ΣΤΙΒΟΣ

Αποκλείστηκε αξιοπρεπώς η Γάτου

Μέσα στις δυνατότητες της Μαρίας Γάτου ήταν η πρόκριση της συμμετοχής στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Πρωτάθλημα του Σόποτ. Παρόλα αυτά η 25χρονη σπρίντερ ολοκλήρωσε με αξιοπρέπεια την πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο κλειστού.

Η αθλήτρια του Αντώνη Τζήκου τερμάτισε τέταρτη στην τρίτη προκριματική σειρά με 7.38 και κατέλαβε την 27η θέση στον προκριματικό των 60 μέτρων. Η τελευταία θέση που έδωσε πρόκριση στον ημιτελικό έκλεισε στα 7.34. Η ολυμπιονίκης Σάλι Αν Φρέισερ έκανε μια χαλαρή κούρσα και είδε το χρονόμετρο να σταματά στα 7.12.

Η Τζαμαϊκανή, στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο κλειστού μοιάζει ικανή να σταματήσει όποια άλλη φιλόδοξη σπρίντερ κοιτάζει με πόθο το χρυσό μετάλλιο. Μια από αυτές είναι η Μιριέλ Αούρ, που πέτυχε την καλύτερη επίδοση με 7.09.

Η Βερένα Σάιλερ τερμάτισε σε 7.13 και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ η νικήτρια το 2010 στην Ντόχα και το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, Βερόνικα Κάμπελ πέρασε στον ημιτελικό με 7.22, όμως, έδειξε επηρεασμένη από την εξάμηνη απουσία της από την αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ