ΣΤΙΒΟΣ

Πρώτη στα 10 χλμ του Μαραθωνίου η Βολιώτισσα Αναστασία Καρακατσάνη

πρώτη-στα-10-χλμ-του-μαραθωνίου-η-βολιώτ-244680

Την απόλυτη κυριαρχία της διατήρησε η Αναστασία Καρακατσάνη, που για τέταρτη διαδοχική χρονιά κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στα 10χλμ, στο πλαίσιο του 33ου Μαραθωνίου Αθήνας, που διοργάνωσε την Κυριακή ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και Μαραθώνα.

Η Βολιώτισσα δρομέας τερμάτισε σε 34.59 και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς. «Η χαρά και η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. Είναι εκπληκτικό να ξυπνάς το πρωί και να ετοιμάζεσαι να έρθεις να μετάσχεις σε αυτόν τον αγώνα που βελτιώνεται κάθε χρόνο και συμμετέχουν σε αυτόν χιλιάδες κόσμου. Βελτιώνομαι κι εγώ και χαίρομαι πολύ», είπε η αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή, που στο μέλλον θα ρίξει το βάρος της στον μαραθώνιο. Δική του υπόθεση έχει κάνει το 10άρι και ο Κώστας Γκελαούζος, που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν το… απόλυτο αφεντικό. Ο έμπειρος αθλητής πέτυχε 32.03 και ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν.

Μεγάλη συμμετοχή υπήρχε και από τους Βολιώτες δρομείς με τον ΣΔΥ Βόλου να δίνει για ακόμη μία φορά μαζικό παρών.

Στο νοσοκομείο 19 δρομείς

Συνολικά 19 άτομα που συμμετείχαν στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής. Ειδικότερα, δύο μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο, ένας στο ΚΑΤ και 16 στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οι 15 εξ αυτών έχουν πάρει εξιτήριο, ενώ 4 παρέμειναν για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου