ΣΤΙΒΟΣ

Φιλανθρωπικός αγώνας τριάθλου Magnathlon 2014

φιλανθρωπικός-αγώνας-τριάθλου-magnathlon-2014-142130

Θα γίνει τέλη Σεπτέμβρη στο Βόλο για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Στις 28-9-2014 στην πόλη του Βόλου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου θα διεξαχθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τριάθλου Magnathlon 2014. Ο αγώνας θα γίνει για την ενίσχυση του ιδρύματος της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ιδέα της δημιουργίας του αγώνα τριάθλου Magnathlon ξεκίνησε όταν ο Λευτέρης Παρασκευάς και ο Νίκος Ράπτης (BikeMe.gr) το καλοκαίρι του 2011 σκέφτηκαν την δημιουργία ενός αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση των παιδιών του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2011 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με την ονομασία 140 χιλ. για ένα χαμόγελο!

Ο αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από όλους τους φορείς της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Ο σκοπός του αγώνα τριάθλου Magnathlon είναι η οικονομική, η υλική ενίσχυση αλλά και η ηθική υποστήριξη ιδρυμάτων για παιδιά στην περιοχή του Βόλου.

Τα έσοδα διατίθενται στα ιδρύματα, τα οποία μετά και από τη σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών, χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε ιδρύματος.

Τα έσοδα προέρχονται από: Το κόστος συμμετοχής που πληρώνει ο κάθε αθλητής για την συμμετοχή του. Πωλήσεις διάφορων αναμνηστικών ειδών που πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι του ιδρύματος.

Οποια υλικά αγαθά προέλθουν από δωρεές χορηγών και ιδιωτών θα παραδοθούν στους υπεύθυνους του ιδρύματος.

Η διαδρομή

Το Magnathlon του 2014 θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό από τον αγώνα του 2013.

Αποφασίστηκε να αλλάξει η διαδρομή του ποδηλάτου και εκ των πραγμάτων αλλάζει και η διαδρομή του τρεξίματος για την ασφάλεια όλων των αθλητών.

Κολύμβηση 750 μέτρα: Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των Αλυκών όπου θα είναι και η ζώνη αλλαγών στο parking της οδού Βάκχου 12 . Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και η απόσταση θα είναι 750 μέτρα.

Ποδηλασία 20 χιλ.: Το ποδηλατικό σκέλος θα διεξαχθεί στον παραλιακό δρόμο των Πευκακίων σε 3 γύρους. Συγκεκριμένα μέσα από τις Αλυκές και τον επαρχιακό δρόμο Πευκακίων, φτάνουμε στη διασταύρωση με τη Λεωφ. Αθηνών όπου και θα γίνει αναστροφή στο σημείο Β… Επιστροφή προς Αλυκές όπου θα γίνει και πάλι αναστροφή στο σημείο C.

Αφού κλείσει και ο 3ος γύρος φτάνουμε στην ζώνη αλλαγών στην οδό Βάκχου στο σημείο Α, όπου και ξεκινάει το τρέξιμο.

Τρέξιμο 10 χιλ.: Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι 10χιλ. Θα ακολουθήσει την ποδηλατική διαδρομή, δηλαδή την επαρχιακή οδό Πευκακίων, στη συνέχεια μέσα από τον ποδηλατόδρομο, στην παραλία του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στο παρακάτω link: http://www.magnathlon.com/submit.php.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου