ΣΤΙΒΟΣ

Διακρίσεις του τμήματος στίβου στο ΣΕΦ

διακρίσεις-του-τμήματος-στίβου-στο-σε-120615

Σε ανακοίνωση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου αναφέρονται τα εξής: «Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή της αναχώρησής μας από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τις ιώσεις να πλανώνται πάνω από τα κεφάλια μας, την προοπτική να συναντήσουμε τα μπλόκα των αγροτών, μας προστέθηκε προς ευχαρίστηση μας και το σκάσιμο ενός λάστιχου από το λεωφορείο, που συνοδεύτηκε με μια δίωρη καθυστέρηση και μια μικρή περιήγηση τελικά από τους παράδρομους της Εθνικής Οδού για να ικανοποιήσει την περιηγητική αναζήτησή μας, τελικά καταλήξαμε στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ στο παρά ένα με τους πρώτους «άτυχους» αθλητές να αγωνίζονται χωρίς να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε η κατηγορία των Παίδων και Κορασίδων με την συμμετοχή έξι αθλητών/τριων. Την Κυριακή ακολούθησαν οι κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ και Β’ με εννέα αθλητές/τριες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών μας είναι τα εξής:

ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Φλώρου Εφη στα 3000μ. 1η θέση με επίδοση 10΄32’’
Γούργου Μαρία στο μήκος 9η θέση με επίδοση 4.30μ.
Αλεξανδρίδης Νίκος στα 400μ. 24η θέση με επίδοση 55΄΄85
Στασινός Αλκιβιάδης στα 400μ. 26η θέση με επίδοση 57΄΄28
Μιαρίτη Ειρήνη στο ύψος με επίδοση 1.40μ.
Τσουκαλά Δήμητρα (ασθένησε)
ΠΠ -ΠΚ Α΄ και ΠΠ -ΠΚ Β’
Μάνης Χάρης στα 60μ. 3η θέση με επίδοση 8’’16
Κόκκαλη Κατερίνα στο μήκος 3η θέση με επίδοση 4.85μ.
Αλεξανδρίδου Δήμητρα στα 200μ. 6η θέση με επίδοση 8΄19΄΄
Σταματίου Μαρία στα 60μ. 7η θέση με επίδοση 8΄΄37
Γκαράς Χρήστος στα 300μ. 8η θέση με επίδοση 40΄΄74
Τσιάνου Ανδρομάχη στα 60μ. 24η θέση με επίδοση 9΄΄10
Ευθυμιοπούλου Ανδρονίκη στα 1000μ.26η θέση με επίδοση 3΄59΄΄
Τάκη Κων/να στα 60μ. 51η θέση με επίδοση 9΄΄40
Φιλατζικιώτη Ξανθίππη (ασθένησε).

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνόδευσαν την αποστολή παρά όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για την συνεργασία, την κατανόηση και την στήριξή τους. Θα ήταν αμέλεια να μην ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας: κ. Σταματίου Στέλιο, κ. Αλεξανδρίδη Αλέξανδρο και κ. Ανδρουλάκη Ειρήνη των οποίων η βοήθεια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη διεκπεραίωση της αποστολής. Την αποστολή επίσης συνόδευσαν οι προπονητές του τμήματος Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Απόστολος, Αηδονίδου Δήμητρα, Βάσω Κολλυμένου καθώς και ο έφορος του τμήματος Φάτσης Στέργιος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου