ΣΤΙΒΟΣ

Κέρδισαν και τον αέρα τα μέλη του ΣΔΥΒ

κέρδισαν-και-τον-αέρα-τα-μέλη-του-σδυβ-114507

Με ισχυρό αέρα έγινε στον Αγιο Κοσμά ο 45ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21,1 χλμ., ένας από τους παλαιότερους λαϊκούς αγώνες δρόμου της χώρας, που διοργανώνει ο ΣΔΥ Αθήνας.

Η διοργάνωση αφιερώθηκε ενάντια στη βία και είχε το σύνθημα «Τρέχω Αβίαστα». Συμμετείχαν 910 αθλητές και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εκπροσωπήθηκε από τρεις δρομείς του που τερμάτισαν ως εξής:

Μαρία Διαμαντοπούλου 1.55.56

Κώστας Μπέκας 1.59.41

Πασχάλης Στάνιος 2.11.32

Αγωνιστική δράση υπήρξε και στον Λυκαβηττό με το 7ο Lycabettus Run, και με δύο συμμετοχές από τον ΣΔΥΒ. Την 7η θέση στη διαδρομή trail 4,5 χιλιομέτρων που είχε 169 συμμετοχές, κατέλαβε ο Στέργιος Κουσκουρίδας με χρόνο 26’24. Ο Βασίλης Ζαφειρίου τερμάτισε τα 5,5χλμ δρόμου 97ος με 33’34. Στην απόσταση αγωνίστηκαν 274 αθλητές. Στην Μπράγκα της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Βετεράνων Αθλητών, που διήρκησε μία εβδομάδα.

Με την Εθνική μετείχε και ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου Στράτος Συμεωνίδης, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ολοκλήρωσε την παρουσία με μία 12η και δύο 13ες θέσεις στην Ευρώπη. Ο πρώτος του αγώνας ήταν στα 400 μέτρα, όπου δεν πιέστηκε ενόψει των σημαντικότερων προσπαθειών που θα είχε στις επόμενες ημέρες, και κατέλαβε την 12η θέση. Ακολούθησαν τα 60 μέτρα, όπου βγήκε 13ος, και τα 200 μέτρα, όπου επίσης βγήκε 13ος, με επίδοση 31’’02. Επόμενος σταθμός για τον Στράτο Συμεωνίδη ήταν η Σλοβενία στις 12 Μαρτίου, στους Βαλκανικούς Κλειστού Στίβου.

Με 70 δρομείς στο Καλαμπάκα-Τρίκαλα

Περισσότεροι από 70 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου γράφτηκαν στον 13ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα και τον παράλληλο αγώνα 5χλμ που θα γίνουν στις 13 Μαρτίου. Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει ομαδική εκδρομή με λεωφορείο, και το πρόγραμμα ορίζεται ως εξής:

Η αναχώρηση θα γίνει από τη Νομαρχία (Αναλήψεως με Ιωλκού) στις 6.45 το πρωί εκείνης της ημέρας. Αρχικά το λεωφορείο θα περάσει από τα Τρίκαλα, όπου θα αφήσει όσους θα τρέξουν στα 5 χιλιόμετρα, και κατόπιν θα συνεχίσει για την Καλαμπάκα.

Η επιστροφή θα γίνει από τα Τρίκαλα όπου τερματίζουν όλοι οι αγώνες, μετά το πέρας των απονομών. Σήμερα Κυριακή 6 Μαρτίου, πολλοί trail runners του ΣΔΥ Βόλου αγωνίζονται στη Λιβαδειά, στο Levados Trail.

Μπέκας και Στάνιος εκπροσώπησαν τον ΣΔΥΒ στον Αγιο Κοσμά

Στον Λυκαβηττό έτρεξε ο Ζαφειρίου

Ο Συμεωνίδης του ΣΔΥΒ αγωνίστηκε με την Εθνική

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου