ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τον Οκτώβριο στο ΕΑΚ

από-τον-οκτώβριο-στο-εακ-996435

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινά αύριο το πρωτάθλημα ως γηπεδούχος στο γήπεδο του Σαρακηνού

Από τον Οκτώβριο θα έχει έδρα το ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ξεκινά αύριο το πρωτάθλημα ως γηπεδούχος υποδεχόμενος τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο Σαρακηνού.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το σκεπτικό της απόφασης να μην παίξει ο Ολυμπιακός το αυριανό ματς της πρεμιέρας με τον Αίαντα Σούρπης στο ΕΑΚ, αλλά στο γήπεδο του Σαρακηνού, εξηγείται στην ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου μας σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ. αύριο) στις 16:00.

Όταν αναλάβαμε την επαναφορά του αγωνιστικού χώρου του ΕΑΚ, μας ενημέρωσαν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι (με τους οποίους συμβληθήκαμε εκτός Βόλου) ότι το γήπεδο θα χρειαστεί τον Σεπτέμβριο 20 με 25 μέρες επισπορά, προκειμένου να «αντέξει» ο φυσικός χλοοτάπητας κατά τους χειμερινούς μήνες και να μας φθάσει μέχρι το καλοκαίρι.

Για την ψυχολογική τόνωση των παικτών και την πρώτη ικανοποίηση των κόπων, των «καρπών» και της προσπάθειάς μας, θέλαμε το πρώτο εντός έδρας να γίνει στο ΕΑΚ «ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ». Η προκήρυξη του πρωταθλήματος έφερνε την έναρξη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου το γήπεδο ήταν αυτό που έπρεπε. Γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν αδιάκοπα, μέρες και νύχτες για να γίνει αυτό πράξη.

Μετά τα όσα δραματικά έγιναν στη Θεσσαλία, την κλήρωση και την αναβολή του πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να κάνουμε στις 18 Σεπτεμβρίου, την «πρώτη» μας προπόνηση που μετατρέψατε σε «φεστιβάλ αφοσίωσης». Αυτή η «πρώτη» ήταν ο διακαής πόθος όλων μας και τη σκεφτόμασταν όλους αυτούς τους μήνες.

Την 3η αγωνιστική, αγωνιζόμαστε «εκτός έδρας» με τον Τοξότη Βόλου. Δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου ή 1η Οκτωβρίου. Ο Τοξότης χρησιμοποίει ως έδρα, εξ όσων ξέρουμε, τη Νέα Δημητριάδα και το βοηθητικό του ΕΑΚ.

Η τέταρτη αγωνιστική θα αναβληθεί λογικά λόγω εκλογών.

Ο υπεύθυνος γεωπόνος μας πρότεινε να παίξουμε και εμείς αποφασίσαμε, η πρώτη αγωνιστική εντός με τον Αίαντα Σούρπης, την Κυριακή στις 16:00, να γίνει στο Σαρακηνό, για να εκμεταλλευτούμε το αγωνιστικό πρόγραμμα και να γίνει τώρα η επισπορά.

Συνεχίζουμε έτσι όλη την χρονιά, με ξεκίνημα την Κυριακή στις 16.00 στο γήπεδο του Σαρακηνού. Τα «φαντάσματα» τα διώχνουν οι πράξεις. Και τα λόγια δεν φτιάχνουν ομάδες.

Μέσα και έξω φέτος, «παντού είναι ΕΑΚ».

Ολυμπιακός Βόλου στις πράξεις. Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα».

Κάλεσμα των Austrian Boys

Οι Austrian Boys κάλεσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να μετατρέψει σε ΕΑΚ το γήπεδο του Σαρακηνού στον πρώτο αγώνα της ομάδας με τον Αίαντα Σούρπης, αναφέροντας: «Ξεκινάμε μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που μας βρίσκει όμως συσπειρωμένους και όλους μαζί μια γροθιά με μοναδικό στόχο την επιστροφή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Καλούμε όλο τον κόσμο να κάνει «ΕΑΚ» το γήπεδο του Σαρακηνού την Κυριακή στις 16:00 απέναντι στον Αίαντα Σούρπης. Όλοι φοράμε τα ερυθρόλευκα, και με φωνές τραγούδια και συνθήματα βοηθάμε την ομάδα μας να φτάσει στους πρώτους 3 βαθμούς.

Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ…

Austrian Boys».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου