ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε σπίτι του ο Ολυμπιακός Βόλου

επέστρεψε-σπίτι-του-ο-ολυμπιακός-βόλο-994604

Αποθεωτική υποδοχή των ερυθρόλευκων από τον κόσμο τους στη χθεσινή «πρώτη» του ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε σπίτι του χθες και αποθεώθηκε από τον κόσμο του στην «πρώτη» επίσημη παρουσίαση της ομάδας ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι ερυθρόλευκοι τη φετινή χρονιά έχουν μπροστά τους την πρόκληση της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, από την οποία θέλουν να είναι περαστικοί, επιστρέφοντας και πάλι στις εθνικές κατηγορίες και το μήνυμα αυτό έστειλε χθες και ο κόσμος της ομάδας.

Οι οργανωμένοι έδωσαν το δικό τους χρώμα

Το ΕΑΚ Βόλου έζησε και πάλι ένδοξες στιγμές του παρελθόντος με οργανωμένους και μη φιλάθλους να δίνουν το παρών, περιμένοντας πλέον την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που θα βρει και πάλι την ομάδα στην ιστορική της έδρα.

Για το νέο εγχείρημα μίλησε ο προπονητής Στέλιος Αρσένος, αναφέροντας: «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Η παρουσία του κόσμου είναι συγκινητική και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Κατ’ αρχήν να πω πως είναι τιμή μου, που φέτος θα ηγηθώ της ομάδας του Ολυμπιακού σε μία δύσκολη χρονιά, την οποία θεωρώ την πιο δύσκολη στην ιστορία του. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, για την τιμή που μου έκανε. Αυτό που θέλω είναι πως εγώ και οι ποδοσφαιριστές, όλο το σταφ, όπως λειτουργούμε τώρα, θα είμαστε αθόρυβοι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει περάσει πάρα πολλά και θέλουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να αποδεικνύομε με πράξεις και να τον κάνουμε υπερήφανο.

Δεν είναι εύκολο να χτιστεί μια ομάδα από το μηδέν. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι και να βάλουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που του αξίζει. Προσπαθούμε να διαβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη και η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Καταλαβαίνετε πως όταν χτίζεις μια ομάδα από την αρχή πόσο δύσκολο είναι, αλλά εμείς έχουμε την όρεξη και θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει».

Για το ρόστερ: «Δεν έχει κλείσει ακόμη. Σε συνεργασία με τον Τάσο Κυριακό τον γενικό αρχηγό, κοιτάζουμε ότι καλύτερο υπάρχει στον νομό, προκειμένου να έρθει στον Ολυμπιακό. Έχουμε περιθώριο, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο πραγματικά θα έρθει στον Ολυμπιακό».

Το παρών στη χθεσινή πρώτη έδωσαν οι ποδοσφαιριστές:

Αναστασίου Αλέξανδρος

Αναστασίου Δημήτριος

Γιαρλέλης Δημήτριος

Γκαλίτσιος Αλέξανδρος

Ζάχος Νικόλαος

Κακάμης Αθανάσιος

Καμπέρης Κων/νος

Καμπέρης Κων/νος του Σωτήρη

Καρατσόλης Φώτιος

Κατσαγεωργίου Αντώνιος

Κοκώνης Ιωάννης

Κούλπας Απόστολος

Κοφινάς Μάκης

Κυρίτσης Αθανάσιος

Μπλατσέρης Γεώργιος

Νικολούλης Ηρακλής

Ντίνος Θεόδωρος

Παπαδήμος Μάριος

Σέττος Δημήτριος

Παπακώστας Γεώργιος

Σταυράκης Αγγελος

Τζέκα Χρήστος

Σιαμέτης Παναγιώτης

Σκοπελίτης Φίλιππος

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Πετράκος Χαράλαμπος και Παπαϊωάννου Σεραφείμ.

Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο πατήρ Ιωάννης και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο χορτάρι του ΕΑΚ. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν την εμφάνισή τους φορώντας οι περισσότεροι από αυτούς τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας και για τους πληγέντες της Θεσσαλίας, ενώ υπήρχε και ειδικός κουμπαράς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου