ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβλήθηκε το φιλικό που θα έδιναν ΑΕΚ – Άρης στον Βόλο

αναβλήθηκε-το-φιλικό-που-θα-έδιναν-αεκ-983745

ΑΕΚ και Άρης θα έπαιζαν στον Βόλο φιλικό στη μνήμη του διαιτητή Θανάση Δεσλή το προσεχές Σάββατο (16/9)

Την αναβολή του φιλικού αγώνα που είχε κλείσει με τον Άρη, στη μνήμη του διαιτητή Θανάση Δεσλή, το προσεχές Σάββατο (16/9) ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Το εν λόγω ματς είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στον Βόλο, όμως αυτό δεν είναι πλέον δυνατό, λόγω των καταστροφικών συνεπειών που άφησε στην περιοχή η κακοκαιρία Daniel.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: Η ΑΕΚ BC ενημερώθηκε, ότι ο φιλικός αγώνας της «Βασίλισσας» με «αντίπαλο» τον Άρη, εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 16 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται.

Οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel», όπως είναι φυσικό, η αιτία.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC για άλλη μία φορά αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την οδύνη της προς τις οικογένειες όλων όσοι αδικοχάθηκαν, αλλά και τη συμπαράστασή της στο δράμα διαρκείας των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Μαγνησία, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΔΚΜ αναφέροντας: Δυστυχώς λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας τις προηγούμενες ημέρες, σας ανακοινώνουμε ότι ο προγραμματισμένος Φιλανθρωπικός Αγώνας στην μνήμη του Θανάση Δεσλή που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 16/09/2023 αναβάλλεται.

Τα εισιτήρια τα οποία είχαν διατεθεί απο την προπώληση τις προηγούμενες ημέρες μπορούν να επιστραφούν στα σημεία τα οποία τα είχαν προμηθευτεί οι φίλαθλοι και να τους επιστραφεί το αντίτιμο.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την οικογένεια της ελληνικής διαιτησίας για την συμπαράσταση και την έμπρακτη βοήθεια της. Αρκετές φιάλες νερού και είδη πρώτης ανάγκης απεστάλησαν και δόθηκαν σε όλους του συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη τόσο στην περιοχή μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια εκδήλωση αντάξια για της μνήμης του Θανάση Δεσλή και ευχόμαστε σε όλους του συμπολίτες μας Καλή Δύναμη και Καλό Κουράγιο σε αυτές τι δύσκολες συνθήκες.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΔΚΜ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου