ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον τελικό ο 13χρονος Βολιώτης Κουκουσέλης – Φούσκης

στον-τελικό-ο-13χρονος-βολιώτης-κουκουσ-987827

Ο πρωταθλητής του ΝΟΒΑ πέρασε με τη 2η καλύτερη βαθμολογία στον τελικό του ελεύθερου σόλο παίδων

Εντυπωσιακά -όπως ξεκίνησε- συνεχίστηκε, για την ελληνική αποστολή, η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης παίδων / κορασίδων, στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8).

Ο 13χρονος πρωταθλητής από τον Βόλο Στέλιος Κουκουσέλης-Φούσκης, με μια φοβερή εμφάνιση στον προκριματικό του ελεύθερου σόλο παίδων, βαθμολογήθηκε με 153,0938 β. και κατετάγη 2ος, παίρνοντας άνετα την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, όπου θα είναι πλέον και ένα από τα φαβορί για μετάλλιο.

Την καλύτερη βαθμολογία στον προκριματικό πήρε ο Αμερικανός Μίκαελ Τσαν (157,6729), ενώ τρίτος είναι ο Ισπανός Ενέκο Σάντσεζ (146,1313).

Ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (1/9) στις 18:00.

Νωρίτερα, η Εστέλλα Καραμανίδου κατέλαβε την 3η θέση με 174.7854 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου 2/9 (η 12άδα του τελικού θα οριστικοποιηθεί μετά τις φιγούρες, που θα γίνουν αύριο το πρωί της Παρασκευής 1/9). Μακράν κορυφαία του προκριματικού ήταν η Κινέζα Κουνγί Ζου με 190.7417β., ενώ ελάχιστα μπροστά από την Ελληνίδα αθλήτρια βρέθηκε η Αμερικανίδα Κανάκο Φιλντ, που συγκέντρωσε 175.7374β.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου