ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάδα του ΝΟΒΑ στο Παγκόσμιο

τριάδα-του-νοβα-στο-παγκόσμιο-985830

Με την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων-παίδων θα συμμετάσχουν οι Καλτσογιάννη, Μαμπρούκ, Κουκουσέλης-Φούσκης

Με 13 αθλήτριες και έναν αθλητή θα μετάσχει η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων-παίδων που φιλοξενεί η χώρα μας, την ερχόμενη εβδομάδα (30/8 – 3 Σεπτεμβρίου) στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Μέλη στης Εθνικής μας ομάδας είναι και οι Βολιώτισσες πρωταθλήτριες του ΝΟΒΑ Νικολέτα Καλτσογιάννη, Μάριεμ Μαμπρούκ, καθώς και ο πρωταθλητής, Στυλιανός Κουκουσέλης-Φούσκης. Στο καμπ προετοιμασίας συμμετείχε επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια, αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία και η αθλήτρια του ΝΟΒΑ Αμεραλή Μαρία-Ιωάννα.

Μέλος του εθνικού προπονητικού team είναι και η προπονήτρια του ΝΟΒΑ, Ναταλία Τσερνέτσκα!

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας: Βασιλική Θάνου, Ισμήνη Καραβασίλη, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Αργυρίνα Κοντού, Δανάη Τσαπραλή, Ηλέκτρα Ράπτη, Μάριεμ Μαμπρούκ, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Αντωνία Μπόκου, Αναστασία Καραγιάννη, Μυρτώ Ζαγκανά, Άρτεμις Κουτράκη, Εστέλα Καραμανίδου, Στέλιος Κουκουσέλης – Φούσκης.

Προπονήτριες: Ναταλία Τσερνέτσκα, Αναστασία Γκούτσεβα, Χριστίνα Θαλασσινίδου

Αρχηγός αποστολής: Χαράλαμπος Γεωργακάκης

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετέχουν συνολικά 34 χώρες με 271 συνολικά αθλητές και αθλήτριες.

Ο ΝΟΒΑ με ανακοίνωση του «εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα και ιδιαίτερα στα δικά μας παιδιά, την Νικολέτα, την Μάριεμ και τον Στέλιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου