ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρωνάς: «Να δώσουμε χώρο στα νέα παιδιά»

ανδρωνάς-να-δώσουμε-χώρο-στα-νέα-παιδ-981748

Ο προπονητής του Αίαντα Σούρπης μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το νέο ξεκίνημα των κιτρινόμαυρων

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της σεζόν 2023/2024 πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα ο Αίας Σούρπης. Οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά συγκεντρώθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Σούρπης όπου και τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η ομάδα της Σούρπης κράτησε και τη φετινή χρονιά, 3η συνεχόμενη, τον Μιχάλη Ανδρωνά στον πάγκο της, θεωρώντας απόλυτα επιτυχημένη την παρουσία του και την περασμένη σεζόν.

Ο ίδιος, με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, δήλωσε αρχικά για την πρεμιέρα των προπονήσεων: «Πρώτη μέρα της προετοιμασίας για την ομάδα μας και συγκεντρωθήκαμε άπαντες με όρεξη και διάθεση στο γήπεδο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Μετρούσαμε βέβαια και κάποιες απουσίες εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτό όμως θα λυθεί το προσεχές διάστημα».

Για το ρόστερ της νέας σεζόν: «Η συγκρότηση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απώτερος στόχος μας είναι να δώσουμε χώρο σε νέα παιδιά από τις ακαδημίες, προωθώντας τα στην πρώτη ομάδα, ώστε μελλοντικά να αποτελέσουν τον κορμό του συλλόγου. Θα αποκτηθούν βέβαια και 4-5 έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην ομαλή ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών».

Για τους στόχους του Αίαντα Σούρπης τη νέα χρονιά: «Λόγω του ότι φέτος στην κατηγορία θα πάρουν μέρος ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου που έχει πλούσια ιστορία, η Αγία Άννα που διατήρησε μεγάλο μέρος του περσινού βασικού κορμού της και ο προπέρσινος νταμπλούχος Πύρασος Ν. Αγχιάλου, στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλουμε να δυσκολέψουμε όλους τους αντιπάλους μας αλλά και ταυτόχρονα να χτίσουμε κάτι για το μέλλον, μέσα από την προώθηση νέων παιδιών από τις Ακαδημίες μας».

Κράτησε τον Δημητρίου

Για μία ακόμη σεζόν θα παραμείνει στο ρόστερ του Αίαντα ο Γιώργος Δημητρίου, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Σούρπης.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Αίαντα Σούρπης με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δημητρίου. Ο Γιώργος παρά τις προτάσεις που είχε, ακόμη και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη μια χρόνια με τα κιτρινόμαυρα.

Ένας ποδοσφαιριστής πολυτέλεια για την κατηγορία, θα αποτελέσει το βασικό γρανάζι στα σχέδια του Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος βασίζει πολλά στην ποιότητα του. Γιώργο καλή σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα».

Νέα προσθήκη ο Θυμιόπουλος

Την ένταξη του Δημήτρη Θυμιόπουλου στην ομάδα ανακοίνωσε επίσημα ο Αίας Σούρπης, συνεχίζοντας δυναμικά το σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΣ Αίας Σούρπης ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Θυμιόπουλου. Ο Δημήτρης που είναι γεννηθείς το 2004 με καταγωγή από την Βέροια, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνισθεί στις παρακάτω ομάδες: Βέροια, Θύελλα Σταυρού, Φίλιππος Μελίκης, Νίκη Αγκαθιάς, ΓΣ Αλμυρού και Αναγέννηση Κολινδρού. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα χρώματα».

Τα φιλικά

Την διεξαγωγή πέντε φιλικών αναμετρήσεων έχει προγραμματίσει ο Αίας Σούρπης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο Σούρπης με την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά να μετρά τις δυνάμεις της κόντρα στους εξής αντιπάλους:

19/8 Πανιώνιο Νέας Ιωνίας

26/8 Γ.Σ. Αλμυρού

3/9 Ρήγα Φεραίο

6/9 Πρωτεσίλαο

9/9 Πελασγιακό (Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας).

Από την «πρώτη» της ομάδας την περασμένη Δευτέρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΑΡΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου