ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπράτσος: «Περιμένουμε μεσοεπιθετική ενίσχυση»

μπράτσος-περιμένουμε-μεσοεπιθετι-976839

Είδε και τα αρνητικά κυρίως του πρώτου μέρους, αλλά και την καλή εικόνα του δεύτερου ο Κώστας Μπράτσος στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στη Λαμία.

Αναλυτικά τόνισε (απόδοση taxydromos.gr): «Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις σε ό,τι είχε να κάνει με τον αντίπαλο. Αν θέλουμε να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, τα πρώτα 15 λεπτά δεν είχαμε ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Η υπεραριθμία του αντιπάλου μας αποδιοργάνωσε και από κει προήλθε και το λάθος που κάναμε και μας έβαλαν το γκολ. Του δώσαμε ευκαιρίες να μας βάλει μέσα στην περιοχή.

Στη συνέχεια έπρεπε να επανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Αλλάξαμε τον σχηματισμό και δοκιμάσαμε νέα πρόσωπα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή και σε ό,τι αφορά τα τρεξίματά μας και από την άποψη της οργάνωσης του παιχνιδιού. Είναι σίγουρο ότι περιμένουμε ενίσχυση, που θα μας βοηθήσει μεσοεπιθετικά. Δεν μπορώ παρά να μείνω αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, αλλά έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να διορθώσουμε τα πράγματα και να κοιτάξουμε το μέλλον θετικά».

Σε ό,τι αφορά τον τεχνικό του Παναιτωλικού Γκάμπριελ Σούρερ επεσήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Είμαστε σε φάση που το ματς είναι σαν δυνατή προπόνηση και μας ταιριάζει πάρα πολύ. Θα ήταν ωραίο να κερδίζαμε, αλλά το βλέπουμε σαν προπόνηση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, είμαστε σε φάση γνωριμίας με τους παίκτες και δεν μας απασχολεί πολύ το αποτέλεσμα. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες και πιθανόν θα έρθουν άλλοι. Ελπίζουμε οι τραυματίες να γυρίσουν γρήγορα και νομίζω ότι θα είμαστε στο πρώτο παιχνίδι καλά».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου