ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στον δανεισμό του Μόγια ο Βόλος

κοντά-στον-δανεισμό-του-μόγια-ο-βόλος-976471

Ο Βόλος περιμένει παίκτη από τη Χιλή, καθώς στη χώρα αυτή αναφέρουν πως τελικά βρέθηκε φόρμουλα και η μετακίνηση του 25χρονου εξτρέμ Ματίας Μόγια από την Κόλο Κόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα πολύ πιθανόν θα προχωρήσει.

Η περίπτωσή του 25χρονου Αργεντινοχιλιανού της Κόλο Κόλο, Ματίας Μόγια, φαινόταν να είχε μείνει στάσιμη, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Χιλή, τελικά φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία, για να γίνει η μεταγραφή και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες της ανταλλαγής εγγράφων.

Σύμφωνα με όσα τονίζει η ιστοσελίδα Sentimiento Popular της Χιλής, ο Μόγια αναμένεται να υπογράψει με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο για ένα χρόνο, αφού συμφώνησε να επεκτείνει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του με την Κόλο Κόλο ως το 2026. Όπως προσθέτει στο ρεπορτάζ η χιλιανή ιστοσελίδα En Cancha, ο Βόλος θα διατηρεί και οψιόν αγοράς του Μόγια το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μόγια αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, στη συνέχεια έπαιξε στην Μπάνφιλντ, ενώ προ διετίας είχε πάρει μεταγραφή στη Χιλή φορώντας τη φανέλα της Νιουμπλένσε. Από την 1η Ιανουαρίου του 2023 ανήκε στο δυναμικό της Κόλο Κόλο, όπου είχε μετακινηθεί ως ελεύθερος, μετρώντας ωστόσο μόλις έξι εμφανίσεις. Αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα με δεξί πόδι, αλλά μπορεί να προσφέρει και από τη δεξιά πλευρά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου