ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει κάθαρση και δεν αποκλείει να κληθεί στη SL 1 η Νίκη

θέλει-κάθαρση-και-δεν-αποκλείει-να-κλη-973086

Από το σκάνδαλο με το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού συγκλονίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη θέση της ΠΑΕ Νίκη να είναι «κάθαρση εδώ και τώρα».

Η δυσώδης αυτή υπόθεση μπορεί να φέρει και ευχάριστες εξελίξεις για τους κυανόλευκους του Βόλου, οι οποίοι δεν παραβλέπουν το ενδεχόμενο να κληθούν να αντικαταστήσουν κάποια από τις ομάδες που είναι πιθανόν να τιμωρηθούν από τη μεγάλη κατηγορία.

Το σενάριο αυτό υπάρχει στο μυαλό των διοικούντων τον βολιώτικο σύλλογο και παράλληλα με την προσπάθεια για τη συγκρότηση μίας ομάδας ισχυρής για τη Σούπερ Λιγκ 2, κάνουν σκέψεις και για τη μεγαλύτερη κατηγορία, καθώς με τη Νίκη να τερματίζει 3η στον πρώτο όμιλο της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, είναι η δεύτερη επιλαχούσα να αναπληρώσει κενό, αν αυτό προκύψει βάσει των δικαστικών εξελίξεων.

Κι αυτό γιατί η ΑΕΛ, που τερμάτισε δεύτερη, έχει κοπεί από τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΕΑ, ενώ η Νίκη έχει εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής ακόμη και στη Σούπερ Λιγκ 1.

Πρώτη επιλαχούσα είναι η Athens Kallithea από τον δεύτερο όμιλο της SL2, που έχει τερματίσει δεύτερη και της έχει επίσης χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στη SL1 από την ΕΕΑ.

Από κει και πέρα, δεν υπήρξε χθες κάποια ανακοίνωση είτε για ανανέωση είτε για μεταγραφή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πλησιάζει η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη, ενώ ο μοναδικός παίκτης που αποκτήθηκε μέχρι στιγμής επίσημα είναι ο στόπερ Απόστολος Στίκας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου