ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπέρ της αναβολής έγκρισης προκήρυξης η ΠΑΕ Νίκη

υπέρ-της-αναβολής-έγκρισης-προκήρυξη-970032

Στο χθεσινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2, στο οποίο συμμετείχε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, δεν πάρθηκε απόφαση για το τελικό σχέδιο προκήρυξης, σε μία συνεδρίαση που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες.

Ούτε η Νίκη ούτε οι υπόλοιπες ομάδες έγιναν σοφότερες γύρω από το format που θα έχει το νέο πρωτάθλημα της SL2 στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας την Τετάρτη (12/7), με τα μέλη της Λίγκας να αναβάλουν τη συζήτηση για τις 19 Ιουλίου, με τη Νίκη να τάσσεται υπέρ της αναβολής έγκρισης της προκήρυξης.

Ο λόγος είναι ότι απουσίαζαν οι τέσσερις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική.

Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα, αυτή προσδιορίστηκε να γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ προηγουμένως εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο διοικητικός – οικονομικός απολογισμός. Να σημειωθεί ότι αυτοί που καταψήφισαν ήταν οι ΑΕΛ, Ολυμπιακός Β’ και Χανιά.

Συζητήθηκε εκτενώς η έρευνα της Interpol σχετικά με το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, ενώ για την απόφαση της ΕΡΤ να προχωρήσει σε αναστολή της καταβολής του μπόνους κατάταξης, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή από τη Λίγκα, η οποία θα ζητά να πάρει η ίδια τις 600 χιλιάδες ευρώ και να τις μοιράσει στους δικαιούχους, όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

Έγινε εγγραφή των ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Super League 2 και αποφασίστηκε η πρόκληση των τεσσάρων μελών που προέρχονται από τη Γ’ Εθνική.

Κατόπιν προτάσεων της ΕΠΑΘΛΑ με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του προϊόντος (οι οποίες θα εμπλουτιστούν περαιτέρω από τη διοργανώτρια), και της σημερινής (σ.σ. χθεσινής) επιστολής της ΕΠΟ με την επικύρωση των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2, η συζήτηση και η έγκριση της Προκήρυξης θα πραγματοποιηθεί σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.

Αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Δόθηκε αναβολή στο θέμα: Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια για τη Δευτέρα 7 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για να προσκομιστούν νέα στοιχεία από την ΠΑΕ, κατά δήλωσης της ιδίας και του συνηγόρου της, τα οποία θα βοηθήσουν στη λήψη της απόφασης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022-2023».

Πηγή φωτό: πηγή: eurokinissi

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου