ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οργανώνεται η Νίκη ενόψει της προετοιμασίας

οργανώνεται-η-νίκη-ενόψει-της-προετοι-969574

Η τεχνική ηγεσία της Νίκης έχει ήδη καταρτίσει ένα πρόγραμμα που αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει ήδη «κυκλώσει» στο μπλοκάκι του κάποιες ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα, ο Πειραιώτης τεχνικός προγραμματίζει να γίνουν τα πρώτα εργομετρικά στις 3 και 4 Αυγούστου, στις 7 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση, που κανείς ακόμη δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι η επίσημη πρώτη της Νίκης, δηλαδή ανοιχτή για τον κόσμο, ενώ στις 19 Αυγούστου η ομάδα θα ανέβει στο Πήλιο.

Ωστόσο, η αναχώρηση για την Πορταριά μπορεί να καθυστερήσει κατά δύο μέρες, να γίνει δηλαδή στις 21 Αυγούστου, αν το κλεισμένο φιλικό με την ΑΕΚ Β’ διεξαχθεί στον Βόλο και στο γήπεδο της Νεάπολης. Αν γίνει στο Πήλιο, τότε η ομάδα θα ανέβει στο βουνό στις 19 Αυγούστου.

Αυτό είναι ένα βασικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει μέχρι στιγμής το τεχνικό τιμ της Νίκης για την προετοιμασία, ελπίζοντας βεβαίως ότι μέχρι τότε θα έχει γεμίσει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Στο Δ.Σ. της SL2 σήμερα ο Αλέξης

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής: Εγγραφή νέων μελών, Ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ, Πρωτάθλημα U -19, Γήπεδα, Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, Θέματα Κλήρωσης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια και Διάφορα Θέματα.

Στο Δ.Σ. θα δώσει το παρών ο μεγαλομέτοχος της Νίκης, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, που είναι από τις προηγούμενες μέρες στη Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεδρίαση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι αποφάσεις της θα κρίνουν και τις επόμενες κινήσεις της Νίκης, αλλά και πολλών ομάδων, ενώ σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό της βολιώτικης ομάδας, οι ιθύνοντες προσπαθούν την τρέχουσα εβδομάδα να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου