ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η παραμονή μου στη Νίκη ήταν δεδομένη»

η-παραμονή-μου-στη-νίκη-ήταν-δεδομένη-968151

Στη δήλωση που έκανε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Νίκη μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέφερε: «Δεν αποτελεί είδηση η υπογραφή μου. Η παραμονή μου στη ΝΙΚΗ ήταν δεδομένη, από τη στιγμή που με τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενέτη μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους. Την περσινή σεζόν αρχίσαμε να χτίζουμε κάτι το οποίο θέλουμε την επόμενη σεζόν να μας κάνει να χαμογελάμε ακόμα πιο δυνατά.

Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας εδώ και καιρό. Ας μη ξεχνάμε ότι η ΝΙΚΗ είναι η μία από τις τέσσερις ομάδες των δύο ομίλων που στη διαδικασία αδειοδότησης εξασφάλισε άδεια Super League.

Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να σχεδιάζουμε και να κινούμαστε στην αγορά χωρίς περιορισμούς. Ο κόσμος πρέπει να είναι βέβαιος και ήρεμος ότι αυτή η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει, ώστε να έχουμε του χρόνου την ομάδα που, όταν παίζει αυτό που μπορεί, δεν θα είμαι δυνατόν να νικηθεί από κανέναν.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την τεράστια και ζέστη του αγκαλιά από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στην πόλη. Φυσικά, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον κύριο Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον κύριο Βασίλη Βενέτη που είναι δίπλα μας σε ό,τι θέλουμε και στηρίζουν τις επιθυμίες μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου