ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστείο χαρακτηρίζουν στη Νίκη δημοσίευμα για Ελευθερόπουλο

αστείο-χαρακτηρίζουν-στη-νίκη-δημοσί-962384

Δημοσίευμα σε αθλητικό σάιτ της Μεσσηνίας αναφέρει και μάλιστα … κατ’ αποκλειστικότητα ότι τελειώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από τη Νίκη.

Φυσικά, στη βολιώτικη ΠΑΕ τονίζουν ότι το δημοσίευμα στερείται κάθε σοβαρότητας και το χαρακτηρίζουν αστείο. Ασφαλώς, αναφέρεται από πλευράς κυανόλευκης ΠΑΕ ότι δεν υφίσταται το παραμικρό θέμα απομάκρυνσης του 47χρονου τεχνικού από τον πάγκο της Νίκης.

Εξάλλου, διοίκηση και Ελευθερόπουλος έχουν δώσει τα χέρια πριν λήξει το πρωτάθλημα και ο Πειραιώτης τεχνικός συνεχίζει να κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

“Το μόνο που ισχύει είναι πως είμαστε φαβορί – αν όχι ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ – για την άνοδο… καλό καλοκαίρι και πολλά κρύα. Η πολλή ζέστη κάνει κακό…”, ήταν το σχόλιο του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Νίκη, Παναγιώτη Δαλαταριόφ, για το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα του sportstonoto έχει ως εξής: “Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του Sportstonoto.gr, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα, η εν λόγω ομάδα της Μαγνησίας μας φέρεται να περνάει υπό τον «έλεγχο», συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και πλέον θεωρείται από τα φαβορί, για να μην πούμε ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ για την άνοδο φέτος στη Super League, από τον (αδύναμο σχετικά) βόρειο όμιλο της Super League 2…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου