ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το αντίο του Δημήτρη Στεφανή ως ποδοσφαιριστή

το-αντίο-του-δημήτρη-στεφανή-ως-ποδοσφ-955642

Το δικό του αντίο στα γήπεδα ως παίκτης είπε στα 38 του (4-9-1985) ο Δημήτρης Στεφανής, που ανέλαβε τη θέση του προέδρου στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής έγραψε στο προσωπικό του προφίλ, κάνοντας τον απολογισμό της καριέρας του: «Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να πω και εγώ με τη σειρά μου το δικό μου αντίο στα γήπεδα από το πόστο του ποδοσφαιριστή… Τα συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα.

Ένα είναι σίγουρο… Ότι φεύγω γεμάτος!

Ευγνώμων για όλα όσα έζησα εντός και εκτός γηπέδων! Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα…

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η τελευταία μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής έγινε στον Αίαντα Σούρπης και ήταν πέρα κάθε προσδοκίας! Δεν πιστεύω εύκολα στις ποδοσφαιρικές οικογένειες, αλλά ο Αίαντας είναι κάτι τέτοιο και είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος τους και θα συνεχίσω να είμαι. Σας ευχαριστώ για όλα, Χρήστο Κωστούλα.

Στη συνέχεια θέλω να αναφερθώ μάλλον στα καλύτερα μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής και αυτά είναι τα χρόνια στον Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου.

Τα λόγια περιττά. Δέκα αξέχαστα χρόνια…

Άκη Στάμο, εσύ είσαι η αιτία. Τεράστιο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε.

Και τέλος στην ομάδα του χωριού μου και της καρδιάς μου, την Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, που όπως γνωρίζετε πλέον υπηρετώ από το πόστο της διοίκησης, γιατί στα χαρτιά είμαι πρόεδρος. Στην πραγματικότητα είμαστε όλο το χωριό μαζί.

Ξεκίνησα από τις ακαδημίες και κατάφερα με τη βοήθεια όλων να γράψουμε την πιο ένδοξη ιστορία της ομάδας μέχρι την επόμενη…

Τάσο Δεληζήση, Σπύρο Ντόντη και Αντώνη Μηλιώνη, σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα και δικαιωθήκαμε!

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και για μένα δυστυχώς έχει έρθει αυτή η ώρα….

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συμπαίκτες μου (λόγω χρόνων) που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα!

Να είστε όλοι καλά και θα τα λέμε στα γήπεδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου