ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κουβελάς: «Να ξεχάσουμε αμέσως το ματς με τον Μαγνησιακό»

κουβελάς-να-ξεχάσουμε-αμέσως-το-ματς-955058

Ο Βολιώτης Αλέκος Κουβελάς έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου του Π. Μαγουλάς από πλευράς Κιλελέρ και τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Μαγνησιακό για τη νίκη. Εγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό σε αθλητικά πλαίσια και θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι. Είχαμε την υπεροχή σε μεγάλο χρονικό διάστημα και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Κάποιο καλό διάστημα είχε και ο Μαγνησιακός. Τα δώσαμε όλα, είμαστε κουρασμένοι, απλώς οφείλουμε να ξεχάσουμε αμέσως το ματς και να πάμε την Κυριακή να παίξουμε έναν τελικό, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, ο προπονητής της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Λάρισας, Κώστας Κατσάρας, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς και την ομάδα για τη νίκη τους. Εμείς δυστυχώς δεν πατήσαμε καλά στο γήπεδο στα πρώτα 15 λεπτά και δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του πλαστικού γηπέδου. Ο αντίπαλος πάτησε καλύτερα αυτό το διάστημα και προηγήθηκε με ένα στημένο.

Στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι και είχαμε δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ρισκάραμε πολύ, ο αντίπαλος ήταν έμπειρος και έπαιξε στο μισό γήπεδο και στην κόντρα, όπως έπρεπε να παίξει, και το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας και των ευκαιριών είναι δίκαιο. Ο Μαγνησιακός έβαλε γκολ κι εμείς δεν βάλαμε. Εμείς έχουμε τελικό την Κυριακή, πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι θα τα καταφέρουμε».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου