ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταξίδι στη Σκιάθο για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου

ταξίδι-στη-σκιάθο-για-την-ακαδημία-μπά-954664

Δύο τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης Βόλου βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή 28 Μαΐου στη Σκιάθο και αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του ΓΣ Σκιάθου για το τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών της ΕΣΚΑΘ. Πρόκειται για τα τμήματα Γαλανόλευκα Αστέρια και Προμίνι.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την αγωνιστική τους απόδοση και άμιλλα που επέδειξαν. Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία τον προπονητή της Σκιάθου Κωνσταντίνο Κρίτσαλο.

Επίσης ευχαριστούμε τους αθλητές και τους γονείς της ομάδας «Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου» για την υπέροχη υποδοχή που επεφύλαξαν στους αθλητές της ομάδας μας. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας και τον πρόεδρό του, Δημήτρη Κολυνδρίνη, για τη δωρεάν μετακίνηση της αποστολής της ομάδας μας με το λεωφορείο στη Σκιάθο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των παιδιών που μετείχαν στην εκδρομή, οι οποίοι σε μια πάρα πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους είναι αρωγοί σε μια ακόμη προσπάθεια και σε μία ακόμη εκδρομή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά στη Σκιάθο.

Τέλος, συγχαρητήρια στους αθλητές που μετείχαν στην εκδρομή για την υποδειγματική τους συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου