ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπελλούχος σε επίπεδο συλλόγων η σχολή 360°

κυπελλούχος-σε-επίπεδο-συλλόγων-η-σχο-95400

Κάτι παραπάνω από επάξια ήταν η εκπροσώπηση της σχολής 360°Jiu Jitsu-Gracie Barra Greece Draculino Team, η οποία στο σύνολο των ομάδων κατέκτησε την 1η θέση στις κατηγορίες παιδικού και τη 2η θέση για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, συμμετέχοντας στο 8ο Κύπελλο Ελλάδος Brazillian Jiu Jitsu στις 13 Μαρτίου με 75 αθλητές.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου: «Οι περισσότεροι αθλητές μας έλαβαν το αγωνιστικό τους βάπτισμα, ενώ οι παλαιότεροι εξέλιξαν το αγωνιστικό τους επίπεδο σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με σχολές και ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και αθλητές όλων των ηλικιών.

Οι αθλητές μας κατάφεραν πολλές διακρίσεις και θέσεις στα μετάλλια, ανακηρύσσοντας τη σχολή μας κυπελλούχο και δίνοντας πάρα πολλούς πόντους στην ομάδα μας Gracie Barra Greece Draculino Team, επίσης κυπελλούχο στο σύνολο των ομάδων Bjj και juveniles.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη σχολή μας και στα τμήματα Βόλου και Λάρισας αποδίδει συνεχώς καρπούς σε μια χρονιά, που πλέον το αγωνιστικό και τεχνικό επίπεδο των αθλητών μας αναπτύσσεται σταθερά και ποιοτικά, αφού μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ne Waza ήρθε και η 1η θέση στο Κύπελλο Bjj.

Απίστευτα συναισθήματα που υπερκάλυψαν την κούραση, το άγχος και τις ώρες ταξιδιού.

Οι αθλητές μας επέδειξαν ακέραιο ήθος, αγωνιστικό φρόνημα και αθλητική άμιλλα, κάνοντας μας υπερήφανους ανεξάρτητα από κάθε αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς για την υπομονή, τη στήριξη και για όλη την προετοιμασία και την συμμετοχή τους με οποιαδήποτε βοήθεια όλες τις ημέρες και πολύ περισσότερο την ημέρα των αγώνων.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομοσπονδία μας Greek Ju Jitsu Federation ΕΦΕΟ Ζίου-Ζίτσου και στον διοργανωτή δάσκαλο Νίκο Γκουγκούλα για την εξαιρετική οργάνωση και διοργάνωση, που μέσα από πολλές δυσκολίες μας έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να χαρούμε το μαχητικό μας άθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους, στις ομάδες, σε όλους τους αθλητές και πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ στους διαιτητές της διοργάνωσης για την προσφορά, το κουράγιο και την αντοχή τους να αντεπεξέλθουν ακέραια σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου