ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόπιμη προσπάθεια απαξίωσης των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου  

σκόπιμη-προσπάθεια-απαξίωσης-των-παι-953292

Κι ενώ ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού Βόλου υπό τη νέα διοίκηση του Γιάννη Παπαδόπουλου έχει ξεκινήσει να υλοποιείται, υπάρχει μία σκόπιμη προσπάθεια απαξίωσης των ποδοσφαιριστών τη χρονιά που πέρασε από συγκεκριμένους κύκλους.

Σκοπός είναι κάποιοι να αποσείσουν από πάνω τους τις μεγάλες ευθύνες που τους βαρύνουν για τον ντροπιαστικό υποβιβασμό στην Α’ ΕΠΣΘ. Σίγουρα σε μία τέτοια εξέλιξη με την πτώση της ομάδας για πρώτη φορά σε τοπικό πρωτάθλημα δεν γίνεται να μην υπάρχουν ευθύνες των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, όταν μία διοίκηση δείχνει επιεικώς να υπολειτουργεί, με μεγάλη αποδυνάμωση του ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και με ελάχιστες έως και ανύπαρκτες πληρωμές από τον Ιανουάριο και μετά, τότε η προσπάθεια να πέσουν όλα τα βάρη στους ποδοσφαιριστές έχει συγκεκριμένο στόχο, στρέφοντας όλα τα βέλη πάνω τους, τη στιγμή που ήταν μόνοι τους για πολλούς μήνες και αβοήθητοι, όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, αλλά και ο γενικός αρχηγός Λευτέρης Τασιόπουλος.

Πολύ πρόσφατες ήταν και οι δηλώσεις του πρώην τεχνικού διευθυντή τα προηγούμενα χρόνια, Θωμά Μακρή, που είπε ότι οι διοικούντες τη σεζόν που τελείωσε, ήταν ασόβαροι και τους έβλεπαν οι παίκτες και γελούσαν, όπως χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του.

Από κει και πέρα, η νέα διοίκηση έχει αρχίσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές του ρόστερ της σεζόν που τελείωσε, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο μέχρι στιγμής. Να σημειωθεί ότι ο Αλέκος Αναστασίου εξετάζει και προτάσεις από άλλες ομάδες, καθώς η πολύ καλή χρονιά που έκανε, προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών σωματείων και εκτός Μαγνησίας.

Στόχος της διοίκησης του Γιάννη Παπαδόπουλου είναι να δουλεύει αθόρυβα για το καλό της ομάδας, θεωρώντας ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν, όταν πρέπει, και ο ίδιος ο νεαρός δικηγόρος μαζί με τους συνεργάτες του κοιτούν πιο μακροπρόθεσμα και όχι μόνο το σήμερα, ενώ εμφανίζονται σίγουροι μαζί με τον Στέλιο Αρσένο ότι η ομάδα που θα χτιστεί, θα είναι αυτή που πρέπει, για να διεκδικήσει και να πετύχει στο τέλος την άμεση επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες.

Να σημειωθεί επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαρροή ειδήσεων και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τους ιθύνοντες της ομάδας και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει η διοίκηση σ’ αυτό το κομμάτι.

Πάντως, κάποιες παραδοσιακές πηγές πληροφόρησης, μη δημοσιογραφικές, γύρω από τα θέματα του Ολυμπιακού Βόλου από δω και πέρα θα … στερέψουν και θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα σ’ αυτό το κομμάτι.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου