ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σουρεάλ» ήττα για Μαγνησιακό από Αστέρα Καρδίτσας με 3-2

σουρεάλ-ήττα-για-μαγνησιακό-από-αστ-953259

Σουρεαλιστικές καταστάσεις έζησε σήμερα Κυριακή ο Μαγνησιακός στην έδρα του Αστέρα Καρδίτσας, από τον οποίον έχασε με 3-2 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, μένοντας στους έξι βαθμούς.

Όπως τονίζουν και οι Βολιώτες στην ανακοίνωσή τους «δυστυχώς σήμερα το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω, με όλα αυτά τα σουρεαλιστικά που συνέβησαν στον αγώνα. Οι αρχές που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο απέχει παρασάγγας από τέτοιες καταστάσεις».

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άδικο, αφού οι Καρδιτσιώτες έκαναν τα πάντα, για να κερδίσουν, με τον πρόεδρό του Βησσαρίωνα Σιούρτο να μπαίνει μία φορά στο πρώτο και μία φορά στο δεύτερο μέρος εντός αγωνιστικού χώρου, για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές, ενώ στα τελευταία 20 λεπτά με βάση και το ότι δόθηκαν δέκα λεπτά καθυστερήσεων, έπεφταν συνεχώς μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ άνοιξαν και τα μπεκ ποτίσματος όλως τυχαίως…

Ο Μαγνησιακός μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο 15’ η μπάλα από κλέψιμο του Λούρου πήγε στον Ψιάνο, που με συρτό σουτ έκανε το 0-1. Στη φάση αυτή είχαμε πεντάλεπτη διακοπή για την «μπούκα» του προέδρου των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, χωρίς όμως να κρατηθεί καθόλου καθυστέρηση.

Η ισοφάριση ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Μπιτέλης από τον Παπαδόπουλο, με τον Καρδιτσιώτη χαφ να πέφτει πάνω στο αριστερό μπακ των φιλοξενούμενων και να πέφτει στο έδαφος. Το «δώρο» αξιοποίησε ο Κοντός, που έκανε το 1-1 στο 22’, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα για τον Αστέρα με Τζέκο στο 60’ με κεφαλιά και Κοντό στο 71’ μετά από λάθος της άμυνας.

Στο 78’ δόθηκε πέναλτι για χέρι αμυντικού υπέρ του Μαγνησιακού, αλλά ο Βλάχος νικήθηκε από τον Γεωργαντά, ενώ στο 80’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σιώμου σε κόρνερ του Ψιάνου. Από κει και πέρα για λόγους που αναφέρθηκαν, δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο και το όλο σκηνικό θύμισε παρωδία.

Να σημειωθεί ότι συνολικά ο κακός διαιτητής Μαγγιώρος έδωσε έξι κίτρινες κάρτες σε κάθε ομάδα.

Πάντως νέα ανακοίνωσή του ο Μαγνησιακός διευκρινίζει ότι δεν υπήρχε θέμα με τη φιλοξενία του Αστέρα Καρδίτσας: «Για την αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τη φιλοξενία της αποστολής μας στον αγώνα της Καρδίτσας.

Η αντίδρασή μας έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προέδρου και τα όσα δυσχέραιναν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!».

Επόμενο ματς για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου είναι αυτό με το πρωτοπόρο Κιλελέρ μεθαύριο στο Π. Μαγουλάς.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βρονταράς, Παπαδόπουλος (79’ Ζαρκαδής), Σιάτρας, Βέρτζος, Βουρδάκης (79’ Λουκάι), Γαλανόπουλος (90’ Κέκιας), Ψιάνος, Λάμπος, Βλάχος, Λούρος (58’ Δημητριάδης), Σιώμος.

Αποτελέσματα (4η)

Εορδαϊκός-Κιλελέρ 0-2

Αστέρας Καρδίτσας-Μαγνησιακός 3-2

ΕΠΣ Γρεβενών-Αστέρας Σταυρού 0-3 ά.α.

Βαθμολογία

  1. Κιλελέρ 9 (9-0)
  2. Αστέρας Σταυρού 7 (5-1)
  3. Μαγνησιακός 6 (6-3)
  4. Εορδαϊκός 6 (5-2)
  5. Αστέρας Καρδίτσας 6 (5-6)
  6. Μετέωρα 1 (0-6)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου