ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλοκαιρινό καμπ από την Αγριά B.C.

καλοκαιρινό-καμπ-από-την-αγριά-b-c-932282

Καλοκαιρινό καμπ για δεύτερη χρονιά διοργανώνει η ακαδημία μπάσκετ της Αγριάς. Η ανακοίνωση: «Η Agria Basketball Academy, συνεπής στα ραντεβού με τα αθλητικά γεγονότα, διοργανώνει το 2ο Summer Camp το χρονικό διάστημα από 3 έως και 7 Ιουλίου.

Στο αθλητικό camp μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας 8-16 ετών όλων των ομάδων.

Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς και στο ιδιωτικό ανοικτό γήπεδο της ομάδας.

Οι ώρες απασχόλησης είναι 08:30-13:30.

Στο αθλητικό αυτό γεγονός κυρίαρχο θέμα θα είναι το μπάσκετ και η βελτίωση των δεξιοτήτων, θα υπάρχουν όμως και άλλες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, στίβος, πολεμικές τέχνες, παιχνίδια τύπου survivor και kids Athletic, δίνοντας έτσι στα παιδιά τη δυνατότητα για παράπλευρη προπόνηση καθώς και για τη γνωριμία με άλλα αθλήματα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο της γραμματείας: 6980 271 110 ή στο [email protected]».

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

στην ανδρική ομάδα

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει στην Αγριά B.C., με τη διεξαγωγή προπονήσεων μεταβατικής περιόδου έπειτα από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου.

Όπως τονίζεται: «Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η οποία μετά από μία διετία στις εθνικές κατηγορίες, μας βρίσκει στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, η ανδρική μας ομάδα ξεκίνησε από την Τρίτη 23 Μαΐου, τη διαδικασία στελέχωσης και προετοιμασίας της, μέσω των προπονήσεων της μεταβατικής περιόδου.

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του βασικού κορμού καλαθοσφαιριστών που ανήκουν ήδη στον σύλλογο.

Ταυτόχρονα στη μεταβατική περίοδο θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αγωνιστούν με την ομάδα μας να έρθουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με τη διαδικασία των tryouts».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου