ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Volley League με τον Απολλώνιο συνεχίζει η Βολιώτισσα Βασιλική Διάλλα

στη-volley-league-με-τον-απολλώνιο-συνεχίζει-η-βολ-952481

Τη μεταγραφή της Βολιώτισσας Βασιλικής Διάλλα ανακοίνωσε ο Απολλώνιος Κερατσινίου, νεοφώτιστη ομάδα της Volley League γυναικών, καθώς απέκτησε την Βασιλική Διάλλα. Η 25χρονη κεντρική (1.85) αναμένεται να δώσει ουσιαστική βοήθεια στο κέντρο του Απολλώνιου, με την εμπειρία, τα αθλητικά προσόντα και τη σπουδαία ικανότητα της στο μπλοκ.

Για τη Βολιώτισσα παίκτρια, που έχει αγωνιστεί δύο φορές με την ΑΕΚ και μάλιστα πέρυσι κατέκτησε με την Ένωση το κύπελλο, έχοντας ξεκινήσει από την Αργώ και έχοντας περάσει από ΕΑ Λάρισας, Μαρκόπουλο και ΑΟ Θήρας, η διοίκηση του συλλόγου του Κερατσινίου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Διάλλα (κεντρικός).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Βασιλική ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα του Απολλώνιου για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, με δουλειά και σκληρή προπόνηση μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλη τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Ευχόμαστε στη Βασιλική καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου